Logo-Glas

STANARI: Božićni paketići za najmlađe sugrađane (FOTO)

5. Januara 2018.

paketici_3STANARI – Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, načelnik opštine Stanari upriličio je doček za najmlađe sugrađane ove lokalne zajednice. Ukupno 241 mališan, uzrasta do 5 godina dobio je paketić od Djeda Mraza, a opština Stanari takođe se pobrinula da najmlađi uživaju i u bogatom zabavnom programu, te druženjem sa Djeda Mrazom i Elzom.

Tom prilikom, načelnik opštine, čestitao je svojim sugrađanima novogodišnje i božićne praznike, uz želju da ih naredne godine bude još više, jer djeca su naše najveće bogatstvo.

paketici_4Naveo je da su Pravilnikom o ostvarivanju prava na novčanu pomoć za nezaposlene porodilje i novorođenu djecu regulisana prava na mjesečnu novčanu naknadu za nezaposlene porodilje i novorođenu djecu, kao i uslovi, postupak i način obezbjeđivanja sredstava za ostvarivanje tog prava.

Načelnik opštine istakao je da se opština ne može razvijati ako nema djece, te istakao činjenicu da je prve godine od osnivanja opštine bilo ukupno 24, a ove (treće) godine 76 djece rođene djece, i to govori da se sve više bračnih parova odlučuje na mnogobrojniju porodicu.

Na kraju svog obraćanja načelnik je još jednom poželio svima srećne praznike i istakao da bi želio da se i iduće godine vide u što većem broju.
(IZVOR/FOTO: opstinastanari.com)

Čitajte još

Provala u porodičnu kuću u Stanarima: Ukraden med // STANARI - Policijskoj stanici Stanari juče je prijavljeno da je u prethodnih pet dana na području opštine Stanari izvršena provala u ku...
STANARI: Odobreno 20.000 KM za nabavku mobilnog inkubatora dobojskoj b... // STANARI - Skupština opštine Stanari odobrila je danas 20.000 KM Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju za nabavku mobilnog inkubatora, koj...
STANARI: Služen parastos za 58 poginulih boraca (FOTO) // STANARI - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović prisustvovao je danas u selu Cerovica kod Stanara...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA