Logo-Glas

STEVANDIĆ: Modriča primjer drugim opštinama u Srpskoj

5. Decembra 2017.

Модрича - Стевандић - КрекићMODRIČA
– Kvalitetnim razvojnim programima i najmanjom stopom zaduženosti Modriča može biti primjer drugim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj, rekao je tokom posjete ovoj opštini potpredsjednik Narodne skupštine Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić je nakon sastanka sa načelnikom opštine Modriča Mladenom Krekićem rekao da postoji dobra saradnja rukovodstva Narodne skupštine i ove lokalne uprave.

– Očekujem nastavak saradnje i spreman sam da podržim projekte kojim će u Modriči biti poboljšani uslovi za život – rekao je Stevandić.

On je pohvalio odnos lokalne uprave Modriče prema djeci i licima sa invaliditetom, te dodao da je ova opština jedna od rijetkih u Srpskoj u kojoj radi Dnevni centar za lica sa posebnim potrebama.

– Ovakav rad lokalne urpave zaslužuje podršku viših organa vlasti Republike Srpske – naveo je Stevandić.

Krekić je rekao da očekuje nastavak podrške institucija Republike Srpske u realizaciji nekoliko značajnih projekata planiranih u 2018. godini.

– Naredne godine planirano je uređenje centralnog trga “Doktor Milan Jelić”, početak izgradnje zaštitnog nasipa na rijeci Bosni u naselju Modriča četiri, te izgradnja oborinske i kanalizacione mreže u gradu – rekao je Krekić.

On je istakao da je Stevandića upoznao i o stanju budžeta koji će, prema nedavno usvojenom nacrtu, i u narednoj godini bilježiti blagi rast.

Модрича - Стевандић, Крекић - посјетKrekić i Stevandić su posjetili novo dječije obdanište u kome od početka rada u septembru, zajedno sa drugom djecom borave i djeca sa smetnjama u razvoju.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

“PETARDA” PUNA VATRE: Vranjak – Ljubić 5:0 // MODRIČA – Vranjak je u izuzetno važnoj utakmici došao do visoke pobede i zlatnih bodova. Meč je obeležio Siniša Sarkić sa tri predivna po...
SVE ZA DESET: Polufinale plej-ofa za plasman u Premijer ligu BiH: Modr... // MODRIČA – Modričanke su „isprašile“ tim iz Zvornika, stigle do finala završnice i sve je izvesnije da će od leta igrati ponovo u Premijer...
Modričani bijesni: Novi asfalt potonuo za mjesec, u krater ćemo posadi... // Ni mjesec dana nije izdržao novi asflat u Moravskoj ulici, u Mjesnoj zajednici Modriča tri, a već se slegao i nastala je udarna rupa du...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA