Logo-Glas

STEVANDIĆ U DERVENTI: Srpska se mora zaštititi od priliva migranata

13. Maja 2018.

Дервента - трибина "Куда иде РепублDERVENTA
– Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras da se Republika Srpska mora zaštititi od priliva migranata, jer kasnije taj problem sama neće moći da riješi.

– To nije problem Republike Srpske. Ona ga nije stvarala. Srpska nije bogata i velika da to rješava. Ona mora da se izopšti iz tog problema – rekao je Stevandić u Derventi, gdje je prisustvovao javnoj tribini “Kuda ide Republika Srpska”, koju je organizovao Opštinski odbor Ujedinjene Srpske.

On smatra da Federacija BiH treba da postupi isto kao Republika Srpska.

– Dobro bi bilo da i oni tako postupe, a ne da budu na usluzi onima koji su taj problem stvorili. Nismo zemlja koja ima potencijala da rješava problem migranata – rekao je Stevandić.

Govoreći o aktuelnoj situaciji u Republici Srpskoj, Stevandić je rekao da postoje dva puta – put međusobnih sukoba, urušavanja vlastitih institucija, pravljenje velikih podjela sa neizvjesnim krajem ili put jačanje vlastitih institucija koje će rješavati sve probleme.

Дервента - трибина Уједињене СрпскPredsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Derventa Staniša Mikerević rekao je da je na tribini razgovarano o aktuelnim političkim prilikama u Republici Srpskoj.

Tribina je održana u Centru za kulturu, a prisustvovali su i predstavnici Ujedinjene Srpske iz Teslića, Doboja, Modriče i Broda.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DERVENTA: Poetsko veče u znak sjećanja na Milovana Bjeloševića Belog... // DERVENTA - Srpski književni klub "Vihor" iz Dervente sutra će održati poetsko veče u čast nekadašnjeg predsjednika ovog kluba Milovana ...
GOSTI SE SLADILI: Tekstilac Kort – Rudar Prijedor 1:2 // DERVENTA – Gosti iz Prijedora došli su u grad na Ukrinu da izbegnu poraz, a kući su se vratili s punim plenom. Ostvarili su kao suza čist...
DERVENTA: Između 180 i 200 miliona KM za podsticaj poljoprivrednika // DERVENTA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je danas u Derventi da Srpska u ovoj ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA