Logo-Glas

STOJIĆ „DRHTI“ ZA POBEDU: Tekstilac Kort domaćin Sutjeske

16. Marta 2018.

tekstilacDERVENTA
– Tekstilac Kort izlazi iz zimske pauze, dugo je trajala, tako što će ugostiti fočansku Sutjesku.

U „gradu na Ukrini“ poslednjih meseci bilo je svakakvih čudesa, pa su „plavo – beli“ znatno slabiji nego u prvom delu sezone. Klub su napustili Aleksandar Milaković, Dušan Marić, Suzan Brković, Marko Rastović i Dejan Zarić. Rukovodstvo kluba loptu spušta na zemlju, javnosti objašnjava da je kostur tima ostao, ali sve će biti jasnije kada lopta krene sa centra.

– Tačno je da je Tekstilac znatno slabiji nego jesenas, ali ovo je prilika da se igrači na koje računamo pokažu i dokažu, afirmišu. Da nas ubede da se na njih može i mora računati. Naš cilj je plasman među šest najboljih. Sutjeska je uvek igrala bogovski protiv nas. Voleo sam neki drugi tim da dođe na otvaranje polusezone. Drhtim za pobedu, do nje će biti teško doći, ali vredi pokušati. Glavobolja više je što su povređeni Ozren Perić i Saša Đuričić. Nadam se našem trijumfu – rekao je trener Marko Stojić.

Kada se mart bude predavao aprilu, tada će Dragan Jolović navršiti 42.godine. Još igra i u Derventi ga mnogi cene.
– Derventa jeste grad gde žive dobri ljudi koji znaju fudbal. Ne možete im prodavati finte. Tačno vas izvažu koliko možete i koliko vredite. Mene još cene, pa je ljudski da dam sve od sebe da zadnja linija deluje ozbiljno. Valjalo bi da pobedimo, to su tri lepa boda. Na strani je teško doći do njih, pa je ružno i pogubno gubiti ih kod kuće. Biće sve dobro – nada se veteran Jolović.

TEKSTILAC KORT: Plisnić, Ćorić, Jolović, Vugdalić, Đekić, Komlenović, Kovač, Simić, Duspara, Brković, Susaković. Trener: Marko Stojić.

Slađan JEREMIĆ/GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA