Logo-Glas

Studenti iz Šamca otputovali u Jagodinu na manifestaciju „Dan otvorenih vrata“

22. Avgusta 2017.

SLIKAŠAMAC
– Na poziv predsjednika Skupštine grada Jagodina( Republika Srbija), Dragana Marković Palme, 46 studenata sa područja opštine Šamac jutros je otputovalo u dvodnevnu posjetu u sklopu manifestacije “Dan otvorenih vrata” u Jagodini.

Prema riječima načelnika službe za društvene djelatnosti Slobodana Stojić, grad Jagodina je obezbjedio hotelski smještaj, kao i besplatan obilazak kulturnih znamenitosti grada Jagodine, dok je opština Šamac obezbijedila prevoz za studente.

1– Naši studenti će imati priliku da obiđu destinacije, muzej voštanih figura, Hram Svetog Jovana, prvi Akva park u Srbiji, zološki vrt “Tigar”, jedinstvenu turističku atrakciju koja krasi gradski park “Đurđevo brdo”, te vještački vodopad i sistem fontana dužine 122 metra – kaže Stojić.

2Student druge godine Fakulteta političkih nauka, Milan Unčanin iz Šamca kaže da očekuje jedan lijep izlet, jer je Jagodina grad koji ima šta da pokaže.

– Nadam se da će se tradicija putovanja studenata iz našeg grada nastaviti, te da će oni koji sada nisu krenuli sa nama imati priliku naredne godine – kaže Unčanin.

Svetlana Pavlović/GlasRegije
Čitajte još

ŠAMAC: Nova oprema za dijagnostikovanje kvarova na vodovodu // ŠAMAC - U Šamcu je danas predstavljena nova oprema za dijagnostikovanje kvarova na vodovodnoj mreži vrijedna 30.000 KM koju je nabavila o...
ŠAMAC: Jednokratna novčana pomoć za 20 maturanata // ŠAMAC - Opštinski Fond solidarnosti dodijelio je jednokratnu pomoć za 20 maturanata osnovne i srednje škole u Šamcu, koji su djeca ratn...
U Šamcu održan skup “Pravda za Davida” (FOTO) // ŠAMAC - U organizacije omladine grada Šamca na trgu u Šamcu sinoć se skupilo nekoliko stotina građana Šamca i okolnih gradova kako bi dal...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA