Logo-Glas

Studenti iz Šamca otputovali u Jagodinu na manifestaciju „Dan otvorenih vrata“

22. Avgusta 2017.

SLIKAŠAMAC
– Na poziv predsjednika Skupštine grada Jagodina( Republika Srbija), Dragana Marković Palme, 46 studenata sa područja opštine Šamac jutros je otputovalo u dvodnevnu posjetu u sklopu manifestacije “Dan otvorenih vrata” u Jagodini.

Prema riječima načelnika službe za društvene djelatnosti Slobodana Stojić, grad Jagodina je obezbjedio hotelski smještaj, kao i besplatan obilazak kulturnih znamenitosti grada Jagodine, dok je opština Šamac obezbijedila prevoz za studente.

1– Naši studenti će imati priliku da obiđu destinacije, muzej voštanih figura, Hram Svetog Jovana, prvi Akva park u Srbiji, zološki vrt “Tigar”, jedinstvenu turističku atrakciju koja krasi gradski park “Đurđevo brdo”, te vještački vodopad i sistem fontana dužine 122 metra – kaže Stojić.

2Student druge godine Fakulteta političkih nauka, Milan Unčanin iz Šamca kaže da očekuje jedan lijep izlet, jer je Jagodina grad koji ima šta da pokaže.

– Nadam se da će se tradicija putovanja studenata iz našeg grada nastaviti, te da će oni koji sada nisu krenuli sa nama imati priliku naredne godine – kaže Unčanin.

Svetlana Pavlović/GlasRegije
Čitajte još

ČORDAŠ U ŠAMCU: Uskladiti projekte za povratnike // BANJALUKA - Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš rekao je danas u Šamcu da je važno da se zbog bolje k...
Pretres u Obudovcu kod Šamca, policija oduzela 244 grama marihuane // BIJELJINA -  U Obudovcu kod Šamca uhapšeno je lice čiji su inicijali B.Đ. kod kojeg je pronađeno 244 grama opojne droge marihuana, saop...
ŠAMAC: Potpisani ugovori za sadnju lješnika i jagoda // ŠAMAC - U okviru projekta Lokalni integrisani razvoj koji provodi UNDP u saradnji sa opštinom Šamac, u Šamcu je potpisan ugovor između ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA