Logo-Glas

Studenti iz Šamca otputovali u Jagodinu na manifestaciju „Dan otvorenih vrata“

22. Avgusta 2017.

SLIKAŠAMAC
– Na poziv predsjednika Skupštine grada Jagodina( Republika Srbija), Dragana Marković Palme, 46 studenata sa područja opštine Šamac jutros je otputovalo u dvodnevnu posjetu u sklopu manifestacije “Dan otvorenih vrata” u Jagodini.

Prema riječima načelnika službe za društvene djelatnosti Slobodana Stojić, grad Jagodina je obezbjedio hotelski smještaj, kao i besplatan obilazak kulturnih znamenitosti grada Jagodine, dok je opština Šamac obezbijedila prevoz za studente.

1– Naši studenti će imati priliku da obiđu destinacije, muzej voštanih figura, Hram Svetog Jovana, prvi Akva park u Srbiji, zološki vrt “Tigar”, jedinstvenu turističku atrakciju koja krasi gradski park “Đurđevo brdo”, te vještački vodopad i sistem fontana dužine 122 metra – kaže Stojić.

2Student druge godine Fakulteta političkih nauka, Milan Unčanin iz Šamca kaže da očekuje jedan lijep izlet, jer je Jagodina grad koji ima šta da pokaže.

– Nadam se da će se tradicija putovanja studenata iz našeg grada nastaviti, te da će oni koji sada nisu krenuli sa nama imati priliku naredne godine – kaže Unčanin.

Svetlana Pavlović/GlasRegije
Čitajte još

ŠAMAC: Potpisan ugovor za projekat “Slobodne zone” // ŠAMAC - Predstavnici preduzeća "Slobodna zona" Šamac i Fonda za zaštitu životne sredine Republike Srpske potpisali su danas ugovor o naba...
ŠAMAC: Uspješan rad odjeljenja suda // ŠAMAC - Predsjednik Osnovnog suda u Modriči Vinko Miladinović rekao je da je u Odjeljenju suda u Šamcu, za šest mjeseci rada, održano oko...
ŠAMAC: Govedarica zadovoljan Opštinskim odborom stranke // ŠAMAC - Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Vukota Govedarica rekao je sinoć da je zadovoljan Opštinskim odborom /OO/ SDS-a Šama...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA