Logo-Glas

Studenti iz Šamca otputovali u Jagodinu na manifestaciju „Dan otvorenih vrata“

22. Avgusta 2017.

SLIKAŠAMAC
– Na poziv predsjednika Skupštine grada Jagodina( Republika Srbija), Dragana Marković Palme, 46 studenata sa područja opštine Šamac jutros je otputovalo u dvodnevnu posjetu u sklopu manifestacije “Dan otvorenih vrata” u Jagodini.

Prema riječima načelnika službe za društvene djelatnosti Slobodana Stojić, grad Jagodina je obezbjedio hotelski smještaj, kao i besplatan obilazak kulturnih znamenitosti grada Jagodine, dok je opština Šamac obezbijedila prevoz za studente.

1– Naši studenti će imati priliku da obiđu destinacije, muzej voštanih figura, Hram Svetog Jovana, prvi Akva park u Srbiji, zološki vrt “Tigar”, jedinstvenu turističku atrakciju koja krasi gradski park “Đurđevo brdo”, te vještački vodopad i sistem fontana dužine 122 metra – kaže Stojić.

2Student druge godine Fakulteta političkih nauka, Milan Unčanin iz Šamca kaže da očekuje jedan lijep izlet, jer je Jagodina grad koji ima šta da pokaže.

– Nadam se da će se tradicija putovanja studenata iz našeg grada nastaviti, te da će oni koji sada nisu krenuli sa nama imati priliku naredne godine – kaže Unčanin.

Svetlana Pavlović/GlasRegije
Čitajte još

ŠAMAC: Ukrali novac i oštetili aparate za igre na sreću // BIJELJINA - U mjestu Kruškovo Polje kod Šamca lopovi su ukrali novac i oštetili tri aparata za igre na sreću koji su se nalazili u obje...
U ¼ finala Kupa RS sastaju se Alfa Modriča i Sloga iz Gornjeg Crnjelov... // MODRIČA – U Modriči će 15.novembarskog dana odmeriti snage Alfa Modriča i Sloga Gornje Crnjelovo, za plasman u polufinale Kupa Republike ...
Opština Šamac raspisala konkurs za stipendiranje studenata // ŠAMAC - Opština Šamac raspisala je konkurs da u akademskoj 2017/2018. godini stipendira još 26 novih redovnih studenata prvih i viših g...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA