Logo-Glas

Sudar kamiona i fijata kod Doboja

12. Septembra 2017.

20170912185450_442791DOBOJ – Kod Doboja na izlazu na autoput došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali kamion i putnički automobil fijat.

Kako saznajemo, vozač fijata, koji se kretao ispred kamiona, naglo je zakočio prilikom čega vozač kamiona nije uspio da odreaguje i udario u zadnji kraj vozila.

Nakon toga kamion je gurao automobil nekih desetak metara, a za sada nije poznato da li u ovoj nezgodi ima povrijeđenih.

Na mjestu događaja nalaze se tri policijske patrole koje vrše uviđaj.

Saobraćaj na ovom dijelu puta odvija se usporeno, a kako saznajemo u jednom trenutku kolona vozila bila je duga oko jedan kilometar.

Više informacija trebalo bi da bude poznato nakon uviđaja.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

Osnovan Gradski odbor Prve SDS Doboj: Za predsjednika izabran Ratko Tr... // DOBOJ - Zamjenik predsjednika Prve Srpske demokratske stranke /SDS/ Gojko Kličković rekao je danas u Doboju da je osnovni razlog oživlj...
Nekoliko naselja u Doboju i Stanarima sutra bez struje // DOBOJ – Elektro-Doboj obavještava kupce električne energije  sa područja dijela grada Doboja i opštine Stanari da su za sutra, 20. nove...
Povodom pogobije dvojice mladića kod Dervente: U Gračanici Dan žalosti... // Povodom teške saobraćajne nesreće, koja se preksinoć u 21,30 minuta dogodila na magistralnom putu M-17 Doboj-Brod u dobojskom naselju K...

Komentari

One Response to Sudar kamiona i fijata kod Doboja

  • Tekst napisaolo lice koje nije vozač ili je loš vozač “naglo je zakočio prilikom čega vozač kamiona nije uspio da odreaguje i udario u zadnji kraj vozila”. Po njemu je kriv vozač Fijata a ne vozač teretnog kamiona koji nije držao rastojanje i nije poštovao ograničenje brzine i ako je taj dio puta označen znakom raskrsnice a i razdvojene su saobraćajnice.

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA