Logo-Glas

Sudar kamiona i fijata kod Doboja

12. Septembra 2017.

20170912185450_442791DOBOJ – Kod Doboja na izlazu na autoput došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali kamion i putnički automobil fijat.

Kako saznajemo, vozač fijata, koji se kretao ispred kamiona, naglo je zakočio prilikom čega vozač kamiona nije uspio da odreaguje i udario u zadnji kraj vozila.

Nakon toga kamion je gurao automobil nekih desetak metara, a za sada nije poznato da li u ovoj nezgodi ima povrijeđenih.

Na mjestu događaja nalaze se tri policijske patrole koje vrše uviđaj.

Saobraćaj na ovom dijelu puta odvija se usporeno, a kako saznajemo u jednom trenutku kolona vozila bila je duga oko jedan kilometar.

Više informacija trebalo bi da bude poznato nakon uviđaja.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

DOBOJ: Sutra 22. bogojavljenski koncert // DOBOJ - Etno-grupa "Trag" iz Laktaša i dobojski Dječiji crkveni hor pri Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla održaće sutra u Doboju bogoja...
Problem spornih objekata na dobojskoj tvrđavi: Od bespravne gradnje ni... // DOBOJ - Problem bespravno izgrađenih objekata na dobojskoj tvrđavi Gradina i njihovo rušenje pretvorilo se u partijsko prepucavanje, u ko...
Podrška Aktiva zena PDP GO Doboj Udruženju porodica sa četvoro i više ... // DOBOJ - Aktiv zena GO PDP Doboj svake godine za vrijeme novogodisnjih i božićnih praznika organizovanim akcijama pruža podršku našim sugr...

Komentari

One Response to Sudar kamiona i fijata kod Doboja

  • Tekst napisaolo lice koje nije vozač ili je loš vozač “naglo je zakočio prilikom čega vozač kamiona nije uspio da odreaguje i udario u zadnji kraj vozila”. Po njemu je kriv vozač Fijata a ne vozač teretnog kamiona koji nije držao rastojanje i nije poštovao ograničenje brzine i ako je taj dio puta označen znakom raskrsnice a i razdvojene su saobraćajnice.

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA