Logo-Glas

Sudar kamiona i fijata kod Doboja

12. Septembra 2017.

20170912185450_442791DOBOJ – Kod Doboja na izlazu na autoput došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali kamion i putnički automobil fijat.

Kako saznajemo, vozač fijata, koji se kretao ispred kamiona, naglo je zakočio prilikom čega vozač kamiona nije uspio da odreaguje i udario u zadnji kraj vozila.

Nakon toga kamion je gurao automobil nekih desetak metara, a za sada nije poznato da li u ovoj nezgodi ima povrijeđenih.

Na mjestu događaja nalaze se tri policijske patrole koje vrše uviđaj.

Saobraćaj na ovom dijelu puta odvija se usporeno, a kako saznajemo u jednom trenutku kolona vozila bila je duga oko jedan kilometar.

Više informacija trebalo bi da bude poznato nakon uviđaja.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

Najbolji konobari iz Doboja, a kuvari iz Prijedora // PRIJEDOR - Na takmičenju ugostiteljskih i turističkih škola Republike Srpske, koje je danas održano u Prijedoru, u kategoriji konobara ...
POGLEDAJTE VIDEO: Kako je autobus u Doboju iskliznuo s puta i udario u... // DOBOJ – Autobus koji je u tom trenutku bio bez putnika juče je u Doboju iskliznuo sa kolovoza u Ulici Nikole Pašića i udario u ogradu p...
U Doboju služen parastos za najmlađeg borca VRS Spomenka Gostića // DOBOJ - U porti Hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Doboju danas je služen parastos za najmlađeg borca Vojske Republike Srpske Spomenka...

Komentari

One Response to Sudar kamiona i fijata kod Doboja

  • Tekst napisaolo lice koje nije vozač ili je loš vozač “naglo je zakočio prilikom čega vozač kamiona nije uspio da odreaguje i udario u zadnji kraj vozila”. Po njemu je kriv vozač Fijata a ne vozač teretnog kamiona koji nije držao rastojanje i nije poštovao ograničenje brzine i ako je taj dio puta označen znakom raskrsnice a i razdvojene su saobraćajnice.

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA