Logo-Glas

Sunčano nakon jutarnje magle

16. Februara 2015.

vrijemeU Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano vrijeme sa dnevnom temperaturom od tri do 10 stepeni Celzijusovih.

Jutro je hladno sa mrazom, a na sjeveru i istoku duž riječnih tokova, po kotlinama i na visoravnima ima magle, ponegdje i sa niskom oblačnošću.

Tokom dana preovladavaće sunčano i ugodno vrijeme. U pojedinim predjelima na sjeveru i istoku magla će se zadržati i tokom dana, pa će biti hladnije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus 11, Kupres minus 10, Gacko minus osam, Bjelašnica minus sedam, Livno, Neveseinje i Čemrno minus pet, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Zenica minus četiri, Doboj, Ivan-sedlo, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenica, Višegrad, Tuzla minus tri, Gradačac, Jajce minus dva, Banjaluka, Bihać, Prijedor, Zvornik minus jedan, Mostar i Trebinje četiri.

Visina snijega u 7.00 časova iznosila: Bjelašnica 244 centimetra, Čemerno 75, Kupres 67, Istočni Drvar 45, Mrakovica 43 Ivan-sedlo i Drinić 25, Kneževo 20, Sokolac i Bihać 17 centimetara, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA