Logo-Glas

Sutra bez struje dijelovi Doboja i Broda

26. Decembra 2017.

Radovi trafo stranica strujaDOBOJ – Elektro-Doboj obavještava kupce električne energije da su za srijedu, 27. decembar, planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u pojedinim dijelovima Doboja i Broda.

U vremenu od 8 do 12 časova isključuje se TS 10/0,4 kV Ćirilica, a bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači u stambeno-poslovnim objektima “Ćirilica” i “Kristina” u Vidovdanskoj ulici i “Rubin” u produžetku ulice Kneza Lazara u Doboju.

Takođe, u vremenu od 12 do 15 časova isključuje se TS 10/0,4 kV Lovac, a bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u dijelu Kolubarske ulice (dio od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do izlaska na magistralni put), prostoru između ulica Nikole Pašića, Karađorđeva, Kralja Dragutina i Srpskih sokolova (izuzev stambeno poslovnih objekata uz ulice Karađorđeva i Kralja Dragutina).
Kada je u pitanju Brod, do prekida u isporuci električne energije doći će u naselju Klakar Gornji-Vasići u trajanju od 8:30 do 13:40 časova.

Iz Elektro-Doboja napominju da će vrijeme trajanja zastoja biti kraće od planiranog ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka.

Takođe, iz ovog preduzeća napominju da će se u slučaju vremenskih neprilika radovi odgoditi za naredni period, a novi termin za izvođenje radova će biti objavljen putem sredstava javnog informisanja.
(GlasRegije)

Čitajte još

Dobojlija pijan prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u centru grada, pa uh... // DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj juče su lišili slobode Z.P. sa područja grada Doboja, ...
DOBOJ: Sutra 22. bogojavljenski koncert // DOBOJ - Etno-grupa "Trag" iz Laktaša i dobojski Dječiji crkveni hor pri Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla održaće sutra u Doboju bogoja...
Problem spornih objekata na dobojskoj tvrđavi: Od bespravne gradnje ni... // DOBOJ - Problem bespravno izgrađenih objekata na dobojskoj tvrđavi Gradina i njihovo rušenje pretvorilo se u partijsko prepucavanje, u ko...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA