Logo-Glas

Sutra bez struje dijelovi Doboja i Broda

26. Decembra 2017.

Radovi trafo stranica strujaDOBOJ – Elektro-Doboj obavještava kupce električne energije da su za srijedu, 27. decembar, planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u pojedinim dijelovima Doboja i Broda.

U vremenu od 8 do 12 časova isključuje se TS 10/0,4 kV Ćirilica, a bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači u stambeno-poslovnim objektima “Ćirilica” i “Kristina” u Vidovdanskoj ulici i “Rubin” u produžetku ulice Kneza Lazara u Doboju.

Takođe, u vremenu od 12 do 15 časova isključuje se TS 10/0,4 kV Lovac, a bez napajanja električnom energijom ostaju kupci u dijelu Kolubarske ulice (dio od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do izlaska na magistralni put), prostoru između ulica Nikole Pašića, Karađorđeva, Kralja Dragutina i Srpskih sokolova (izuzev stambeno poslovnih objekata uz ulice Karađorđeva i Kralja Dragutina).
Kada je u pitanju Brod, do prekida u isporuci električne energije doći će u naselju Klakar Gornji-Vasići u trajanju od 8:30 do 13:40 časova.

Iz Elektro-Doboja napominju da će vrijeme trajanja zastoja biti kraće od planiranog ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka.

Takođe, iz ovog preduzeća napominju da će se u slučaju vremenskih neprilika radovi odgoditi za naredni period, a novi termin za izvođenje radova će biti objavljen putem sredstava javnog informisanja.
(GlasRegije)

Čitajte još

DOBOJ: Sutra podjela sadnica povodom dana zaštite šuma // DOBOJ - Radnici Šumskog gazdinstva Doboj sutra će, povodom Svjetskog dana zaštite šuma, za uređenje dvorišta i objekata uručiti nekoliko ...
Tuča učenica u centru Doboja, vršnjaci navijali, reagovala policija (V... // DOBOJ - Na platou između zgrada u centru Doboja, danas su se potukle dvije učenice srednjih škola, a čitav prizor je posmatrao veliki bro...
DOBOJ: Služen parastos za Spomenka Gostića // DOBOJ - U porti Hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Doboju danas je služen parastos za najmlađeg borca Vojske Republike Srpske /VRS/ Spom...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA