Logo-Glas

Svaki metalni novčić koji pronađete na ulici ima značenje

3. Decembra 2017.

novacNaši preci su nas učili da je pronalazak novčića na ulici čista sreća i da ima veze sa duhovnošću. Navodno, to znači da ćete biti cijenjeni među ljudima na zemlji, ali i u duhovnom svijetu. To je jedan od načina na koji anđeli i duše komuniciraju sa nama i to može biti poruka od nekog nama bliskog ko je preminuo da nas voli i poručuje da je tu i da brine o nama.

Kinezi, na primjer, smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to se vjerovanje proširilo cijelim svijetom, zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju kao talismane.

Dobro obratite pažnju na ono o čemu ste mislili kad ste pronašli kovanicu, jer broj na njoj može biti odgovor na vaše misli.

  • Kovanica sa brojem jedan je znak novog početka, svježih ideja i nagovještava uspjeh, velika postignuća i napredak. Ovakvim novčićem anđeli i duše vam poručuju da vam predstoji veliki uspjeh i da ostanete pozitivni.
  • Kovanica sa brojem dva vam poručuje da se posvetite razmjeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinstvo mraka i tame, jina i janga.
  • Kovanica sa brojem pet ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovaj broj je simbol svemira, savršenstva i simbol božanske moći. Prema kineskom vjerovanju, ovaj broj je srećan, jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova: bogatstvo, sreću, dugovječnost, zdravlje i napredak.
  • Broj 10 na novčiću predstavlja buđenje i znak je da morate da obratite pažnju na neke stvari i vjerujete svojim instinktima u vezi s nekom bitnom odlukom. Imate dobru podršku duhovnog svijeta i sve će se riješiti kako treba.
  • Broj 20 na kovanicama poručuje da vam predstoji period pojačane osjetljivosti i strasti. On sadrži nulu i pojačava vibraciju broja 2 pa se smatra brojem snage, intuicije i visokih ideala.

Ako ste se osjećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu, to vam je poruka duhovnog svijeta da niste sami. Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu. Ako vas brinu finansijski problemi, pronađeni novčić je znak da će se sve riješiti i da vam osobe iz duhovnog svijeta koje vas vole, šalju pomoć. Vjerovali u ovo ili ne, zapravo i nije bitno, u svakom slučaju, sjajan je način da se zabavite ukoliko pronađete kovanicu. Sačuvajte je kao talisman ili bacite iza leđa za sreću, sasvim je svejedno.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

Zbog ovog ne trebate držati jaja u vratima frižidera // Većina modela frižidera, baš na ovom mjestu i ima posebne posudice za jaja. Međutim, naučnici vjeruju da se jaja trebaju čuvati na drugom...
Zašto samo kralj herc nema brkove u špilu karata // Kralj herce je jedini bez brkova u špilu karata. Možda ste to primijetili i zapitali se zašto je to tako. Kao odgovor postoji nekoliko t...
Hit objava na Facebooku: Tražio pomoć, svi mu spuštali slušalicu! // Nepoznati vozač požalio se na Facebooku da ima neobičan problem sa automobilom, ali da nije naišao na razumijevanje majstora. Kako navod...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA