Logo-Glas

SVI SU POLUDJELI ZA OVIM DEKORACIJAMA: Ukrasite svoj sto u svim prilikama (FOTO/VIDEO)

3. Decembra 2018.

43223446_2001365626553472_1998960431909044224_nKažu da je prvi utisak najvažniji, pa bi se moglo reći da je dekoracija stola prilikom svakog slavlja vrlo važna, jer je to vjerovatno prvo što će “zapasti za oko”.

Bilo da pripremate svadbu, krsnu slavu, proslavu rođendana, godišnjice, krštenja ili neku drugu proslavu pažnju biste, između ostalog, trebali posvetiti i dekoraciji stola.

Posljednjih godina dekoracija stola postaje sve zanimljivija, uzimajući u obzir pojavljivanje velikog broja novih, kreativnih i unikatnih dekorativnih dodataka.

Jedan od takvih dodataka, koji u posljednje vrijeme postaje sve popularniji, jesu i prstenovi za salvete. Sve češće ih možete vidjeti na proslavama svih tipova.

prstenčići

Među pionirima u izradi prstenova za salvete je i “ringsV” čiju ponudu možete pogledati na Facebooku i Instagramu. Potražnja za prstenovima je sve veća, ali uz malo truda i volje sve se stigne, kaže nam djevojka čije vrijedne ruke stoje iza “ringsV prstenčića”.

– Prstenovi za salvete postaju sve popularniji i sve je veći broj narudžbi. Mnogi ljudi vide prstenove na nekoj proslavi na kojoj su gosti, svide im se i onda odluče da naruče i za svoje proslave. Takođe, neki nas pronađu na internetu, vide ponudu na fejsbuku i instagramu, pa odluče naručiti. Ne naručuju svi prstenove samo za sebe. Neki ih i poklanjaju dragim osobama.

Cijena je prihvatljiva svima i ne predstavlja veliki trošak.

– Cijena zavisi od modela prstena, odnosno od oblika i materijala od kog je prsten izrađen. U ponudi imamo prstenove koji koštaju 30 pfeninga po komadu, 50 pfeninga, 70 pfeninga i jednu marku.

“ringsV” svojim pratiocima na Facebooku i Instagramu nudi i korisne savjete za dekoraciju pa tako možete pronaći savjete za uklapanje boja prstenova i salveta, te video snimke u kojima su predstavljeni kreativni načini za motanje salveta.

Prstenovi za salvete definitivno su novi trend u dekorisanju stola!

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA