Logo-Glas

Tadić: Narod mora živjeti od svog rada

4. Oktobra 2014.

Ognjeg Tadić SDS ModričaMODRIČA – Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić rekao je sinoć na predizbornom skupu SDS-a u Modriči da vlast nakon izbora 12. oktobra građanima mora obezbijediti mogućnost da radi i živi od vlastitog rada.

Tadić je na predizbornom skupu, koji je održan u Sportskoj dvorani, rekao da će SDS i stranke okupljene u Savez za promjene, ako dobiju povjerenje birača, raditi na institucionalnom jačanju Srpske i vraćanju dostojanstva građanima.

On je najavio i donošenje Zakona o ispitivanju porijekla imovine.

– Hoćemo institucije koje rade u interesu naroda, ali i zakone koji će važiti za sve – poručio je Tadić.

Predsjednik SDS-a i kandidat ove stranke za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić rekao je da je Republika Srpska svakim danom siromašnija.

– Najveća opasnost za Srpsku je siromaštvo i nepravdna, bezakonje i beznađe mladih ljudi koji se školuju da bi otišli iz zemlje – naglasio je Bosić, optuživši aktuelnu vlast za tešku ekonomsku situaciju u kojoj je Srpska.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Stevo Joksimović poručio je građanima da izađu na izbore i pozvao političke subjekte da na miran i demokratski način provedu izbore.

Na skupu su predstavljeni kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva i kandidati iz Modriče Suzana Jović i Sanja Cvijanović za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA