Logo-Glas

TEATAR FEST U DOBOJU: Glumci iz Tuzle odigrali predstavu “Siroti mali hrčki”

30. Maja 2018.

Добој - "Tеатар феста Добој 2018"DOBOJ
– Glumci Narodnog pozorišta iz Tuzle odigrali su predstavu “Siroti mali hrčki” četvrtog takmičarskog dana “Teatar festa Doboj 2018”.

Predstavu, koju je publika mogla odgledati sinoć, režirao je Milenko Iliktarević prema tekstu Gordana Mihića.

Za danas je najavljen nastup zagrebačkog pozorišta “Rugantino” koji će odigrati predstavu “Za umrijet od smijeha”.

Glumci beogradskog “Jugoarta” odigraće predstavu “Hor bečkih dječaka” sutra, posljednjeg dana Festivala.

“Teatar fest Doboj 2018” održava se u dobojskom Centru za kulturu i obrazovanje, a otvoren je predstavom “Šampioni” u izvođenju “PR parti plana” iz Beograda, koja je prema glasovima publike osvojila 4,59 bodova.

Drugog takmičarskog dana nastupili su glumci pozorišta Prijedor odigravši predstavu “Sve o ženama”, koja je prema glasovima publike osvojila 4,62 boda.

Glumci Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke odigrali su trećeg takmičarskog dana predstavu “Naši dani” koja je, prema glasovima publike, osvojila 4,84 boda.

Predstave prati stručni žiri u sastavu Luka Kecman, Jovanka Stojčinović Nikolić i Gordana Vasić, a cijena pojedinačne karte je sedam KM.

U okviru pratećeg programa 19. “Teatar festa Doboj 2018” otvorena je izložba “Svjetlo i tama” Mihajla Sredojevića iz Gradiške.

Generalni sponzor festivala je Adiko banka, a pokrovitelj grad Doboj.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

Đokić sutra u Doboju // BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić prisustvovaće sutra u Doboju proslavi 25 godina od osnivanja Gradskog odb...
Dobojski mališani održali završnu priredbu // DOBOJ - U našem gradu , sinoć su nastupili najmlađe Dobojlije. Mališani iz Dječijeg obdaništa „Majke Jugović“ u velikoj sali Centra za ku...
Na području PU Doboj zbog alkohola uhapšeno šest vozača // DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj iz saobraćaja su isključili i sankcionisali 72 vozača, od kojih je šest lišeno slobode, toko...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

sexy-soccer-underboob-361

VIJESTI

MIX ZONA