Logo-Glas

Teške krađe u Brodu i Tesliću

4. Jula 2019.

TESLIĆ – Na meti lopova u Brodu našla se samouslužna auto-praonica, a dvije slične krađe zabilježene su i u Tesliću, gdje je novac pokupljen i iz sandučeta na aparatu za usisavanje.

Slučaj u Brodu, koji je prijavljen 3. jula, već je dobio epilog: za tu krađu osumnjičen je mještanin Dragan J., kod kojeg je, kako je potvrdio izvor “Nezavisnih”, pronađeno nešto više od 200 maraka.

Prije toga je prijavljeno da je u prethodna tri dana u tom gradu iz automata u sklopu samouslužne praonice automobila ukraden novac.

“Odmah po prijavi su postupili policajci, koji su operativnim radom utvrdili da je tu tešku krađu izvršio D.J., kod koga je pronađen ukradeni novac i on će biti vraćen vlasniku”, rečeno je iz PU Doboj.

Iz te policijske uprave potvrdili su da su se dvije slične krađe dogodile i na području Teslića.

Naime, lokalnoj policijskoj stanici prijavljeno je da je u toku noći između 2. i 3. jula nepoznati lopov ili više njih nasilno otvorio sanduče za kovanice u sastavu samoposlužne auto-praonice, te je ukraden novac. Kako saznajemo, u prijavi je navedeno da je iz žetonjerki pokupljeno oko 100 maraka.

Pritom je istog dana policiji prijavljeno da je iste te noći, takođe u Tesliću, nasilno otvoreno sanduče za kovanice u sastavu druge samoposlužne auto-praonice, kao i sandučeta na aparatu za usisavanje, odakle je ukraden novac, a o kojoj se svoti radi tek će biti utvrđeno.

“U toku je rad na rasvjetljavanju ovih teških krađa”, rekli su iz policije.

(IZVOR: nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA