Logo-Glas

TESLIĆ: Izbo poznanika pa ga spasavao

5. Januara 2018.

nož ubistvoTESLIĆ
– Dejan M. (23) iz Teslića izbo je nožem svog poznanika i sugrađanina Darka P. (32), a zatim je, uprkos tvrdnjama povrijeđenog mladića da mu nije ništa te da ide kući, odlučio da pozove policiju, čime je, po svemu sudeći, uveliko doprinio da Darko ne podlegne povredama.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su Darka pored puta, u teškom stanju, pronašli policajci, a na kraju su ljekari utvrdili da je izgubio gotovo tri litra krvi!

Takođe nezvanično, Dejan i Darko su dobar dio tog dana, u srijedu, zajedno pili, nakon čega su se posvađali i obračunali kod kružnog toka u mjestu Barić u Tesliću. Tu je Dejan tri puta ubo Darka – u stomak, grudni koš i desnu podlakticu.

– Dejan je tada rekao da moraju u bolnicu, ali Darko je odgovorio da je dobro, da nije ništa strašno, da odlazi kući – pojašnjava naš izvor.

Ipak, Dejan je odlučio da je bolje da sve prijavi te je u 20.09 pozvao policiju i rekao im da je izbo sugrađanina. Policajci su izašli na teren, te su teško povrijeđenog mladića pronašli pored puta, gdje se srušio, nakon čega su ga policijskim automobilom prevezli u Dom zdravlja Teslić.
– On je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju – kazali su iz policije.

Ljekari iz dobojske bolnice kazali su da je izbodeni mladić operisan te da je zadobio povrede opasne po život, tako da bi bez ljekarske intervencije vjerovatno umro.

– Puno je iskrvario i bio je u šoku. Trenutno je stabilan, mada se još ne može govoriti o daljim prognozama – kazali su ljekari.

Kada je policija uhapsila Dejana, utvrdila je da ima 2,08 g/kg alkohola u krvi.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

Naoružani puškom oteli cigarete: Razbojnici iz Teslića osuđeni na 16 g... // Ališan Hajriz (32) iz Zenice i Damir Mešić (36) iz Teslića osuđeni su u dobojskom Okružnom sudu na po osam godina zatvora zbog oružane ...
TESLIĆ: Vinko Petrović prvi doplivao i proglašen “Vitezom Časnog... // TESLIĆ - Vinko Petrović iz Gornjeg Teslića prvi je doplivao do Časnog krsta koji je povodom Bogojavljenja spušten u rijeku Velika Usora u...
TESLIĆ: Sutra za Časni krst pliva 26 mladića // TESLIĆ - U Tesliću će sutra, na Bogojavljenje, biti održano plivanje za Časni krst, za koje se prijavilo 26 učesnika, rekao je Srni direk...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA