Logo-Glas

TESLIĆ: Miličević za psihološko testiranje funkcionera

30. Maja 2019.

Ubuduće politički funkcioneri trebaju biti podvrgnuti psihološkom testiranju prije nego se izaberu na neke od politickih funkcija, rekao je novinarima Milan Miličević, načelnik opštine Teslić na samom početku zasjedanja lokalnog parlamenta u Teslicu.

– Ja cu učiniti sve sto je u mojoj moći, a u skladu za zakonskom regulativom kroz izmjene Izbornog zakona, da ubuduće kad se biraju politicki funkcioneri, odbornici u lokalnim parlamentima, pogotovo viši politički zvaničnici, da se uvede psihološko testiranje – kaže Miličević i dodaje da bi na taj način zaštitili Republiku Srpsku i dali joj barem neku šansu da živi normalno.

On je rekao da političku scenu Republike Srpske i BIH dijelom čine i “psihopate”.

– Jedan ogroman broj psihopata koji prođu u odborničke i poslaničke klupe i visoke političke pozicije koji čine političku scenu Republike Srpske i BiH, pogotovo ovaj lokalni teslićki parlament, jedna velika skupina psihopata – kaže Miličević.

On je pojasnio da bi se toj ideji treba pridružiti “sav normalan svijet”.

Miličević kaže da sve to govori zbog konteksta svega onoga što je navedeno u Zapisniku na vanrednoj sjednici SO Teslić povodom bezbjednosne situacije.

– Te psihopate i taj psihopata u liku Srđana Klječanina, nažalost nije jedini, ima ih mnogo, on me optužio zajedno sa još nekim ljudima da sam činio neka monstruozna djela. Ne bi trebao biti nikakav problem da taj psihopata ode i na psihološko testiranje, ali i svakako da prođe istragu povodom svih tih slučajeva i svih tih optužbi koje je iznio. Spreman sam da učestvujem u tom sporu i da se ta stvar izvede na čistac – izjavio je Miličević.

(IZVOR: Srpskainfo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA