Logo-Glas

TESLIĆ: Opojna droga pronađena tokom pretresa

1. Februara 2019.

policijaTESLIĆ
– Jedanaest paketića od aluminijske folije sa marihuanom i 19 paketića od pvc folije sa opojnom drogom spid pronađeno je juče na području opštine Teslić, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Opojna droga je pronađane prilikom pretresa porodične kuće, pomoćnih objekata i drugih prostorija koje koristi lice E.A. (44) sa područja opštine Teslić, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić.

– Pronađena je i oduzeta platnena futrola za naočale u kojoj se nalazilo 11 paketića od aluminijske folije sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuana”, ukupne težine od 15,2 grama i 19 paketića od pvc folije sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “spid”, ukupne težine od 17,8 grama – saopšteno je iz PU Doboj.

Nakon završene kriminalističke obrade protiv lica E.A. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj za izvršeno krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, navodi se u saopštenju.
(IZVOR: nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA