Logo-Glas

TESLIĆ Otvorena konferencija koja je okupila 200 IT stručnjaka

9. Novembra 2018.

Теслић - ИT конференција "Кинг партTESLIĆ
– Osma po redu IT konferencija “King partner dejs 2018” /”King Partner Days 2018”/, čiji je cilj prezentacija najnovijih trendova u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija, otvorena je danas u Tesliću gdje je okupila više od 200 učesnika iz 120 preduzeća.

Organizator konferencije je preduzeće “King” iz Doboja, a njegov direktor i vlasnik Velimir Nešković istakao je u pozdravnom obraćanju učesnicima skupa da već osmu godinu uzastopno nastoje da okupe najuspješnije kompanije iz IT industrije.

Теслић - Велимир Нешковић– Drago mi je da smo se u proteklih sedam godina uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u region i da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći. Sve to potvrđuje međusobno povjerenje nas i naših poslovnih partnera, kako kupaca i klijenata, tako i dobavljača – rekao je Nešković.
Priliku da predstave svoje novitete ove godine imaju velike svjetske kompanije i brendovi kao što su HP, “Kenon”, “Majkrosoft”, “Kasperski”, “D-link”, “Tesla”, “Vertiv”, “Go pro” i DJI.

Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje poslovnih partnera, kupaca, dobavljača i klijenata sa kojima je preduzeće “King” ostvarilo dugogodišnju saradnju.

– Konferencija predstavlja respektabilan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika i očekujemo da taj trend bude nastavljen – istakli su u preduzeću “King”, koje je osnovano prije 22 godine u Doboju, bavi se informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom, ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne poslovne rezultate.

Теслић - ИT конференција "Кинг партNa konferenciji će biti dodijeljene vrijedne nagrade koje su za najsrećnije učesnike obezbijedili sponzori skupa.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA