Logo-Glas

Teslić podržava kandidaturu Miličevića

4. Juna 2019.

TESLIĆ – Opštinski odbor SDS-a Teslić podržava kandidaturu Milana Miličevića za stranačkog predsjednika i osuđuje pritiske i kampanju protiv njega, koji dolaze iz pojedinih krugova ove stranke i drugih političkih partija.

Zamjenik predsjednika Opštinskog odbora SDS-a Milovan Stanković rekao je večeras na konferenciji za novinare da teslićki SDS čvrsto stoji iza Miličevićeve kandidature za predsjednika SDS-a, ocjenivši da je kampanja protiv njega tokom unutarstranačkih izbora prešla pravila fer-pleja.

“Naši delegati će sigurno podržati Miličevića. Svih 450 delegata, koliko ih ima Skupština SDS-a i koji su različitih razmišljanja, pozivam da svoj politički stav prema svim kandidatima, pa i prema Miličeviću, iskažu svojim tajnim glasanjem, a nikako onako kako je to rađeno u posljednjih nekoliko mjeseci”, rekao je Stanković.

On kaže da je simptomatično to što su pritisci na teslićki SDS i na njegovog predsjednika Miličevića krenuli neposredno nakon njegove kandidature za lidera stranke.

Stanković je poručio da je teslićki SDS-a godinama jedan od predvodnika stranke prema rezultatima, aktivnostima, prisustvu u javnosti.

Član Izvršnog odbora teslićkog SDS-a Milan Kasapović osudio je i negirao sve navode pojedinaca i medija kojima se omalovažava, ponižava i vrijeđa teslićki Opštinski odbor kao izdajnički.

“Zahtijevamo da se prestane sa hajkom na teslićki Opštinski odbor i na našeg kandidata za predsjednika SDS-a”, rekao je Kasapović.

On je poručio da oni koji unutar SDS-a svoju poziciju grade na negativnoj kampanji ne misle dobro ovoj stranci, te da umjesto na stabilizaciji rade na njenom urušavanju.

Opštinski odbor SDS-a Teslić u svojim zaključcima podsjetio na nedavni uspjeh stranke kada građani nisu podržali opoziv načelnika opštine Milana Miličevića, koji je pokrenuo lokalni SNSD-a sa koalicionim partijama.

“Opštinski odbor SDS-a Teslić bez obzira na ishod unutarstranačkih izbora, poštovaće kao i do sada program i politiku i sve organe stranke i odluke koje oni donose, te kao i uvijek insistirati i raditi na jedinstvu unutar SDS-a”, navodi se u zaključku Opštinskog odbora SDS Teslić.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i predsjednik teslićkog SDS-a Milan Miličević.  

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA