Logo-Glas

TESLIĆ: Slovenci donirali vatrogasno vozilo (FOTO)

30. Novembra 2019.

TESLIĆ – Starješina Vatrogasne jedinice opštine Teslić, Radomir Mrazić, preuzeo je danas ključeve od vatrogasnog vozila čiju je donaciju obezbjedila vatrogasna jedinica Vrhnika iz Slovenije.

Tom prilikom, Mrazić je rekao, da će ovo vozilo sigurno poboljšati efikasnost rada vatrogasne jedinice, zaštite stanovništva i kada su u pitanju i druge vrste nepogoda, ne samo požari.

“Ovom prilikom se zahvaljujem našim prijateljima iz Slovenije koji su donirali vatrogasno vozilo za našu teritorijalnu jedinicu, a posebno se zahvaljujem u ime lokalne uprave. Takođe, hvala našim ljudima koji su rođeni na ovim prostorima, a trenutno borave u Sloveniji i na njihovu inicijativu donirali nam ovo vozilo. Ako imamo na umu da je opština Teslić veoma razuđena, da postoje oblasti udaljene od 45 do 50km od sjedišta Vatrogasne jedinice Teslić, sa ovakvim opremljenim vozilom, mislim da će svaka intervencija biti, daleko pouzdanija i daleko efikasnija. Takođe donirali su nam i lične zaštitne opreme za vatrogasce” – rekao je Mrazić.

GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA