Logo-Glas

TESLIĆ: Ujedinjena Srpska doprinosi stabilizaciji političkih prilika

18. Maja 2019.

TESLIĆ – Skupština Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Tesliću na sinoćnoj izbornoj sjednici proširila je broj članova ovog odbora i izabrala 10 delegata koji će u nedjelju, 19. maja, u Banjaluci učestvovati na Skupštini Ujedinjene Srpske, kada će biti birani predsjednik stranke, zamjenik predsjednika i Glavni odbor stranke.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske za Izbornu jedinicu pet Dušan Stojičić rekao je Srni da su članovi ove stranke upoznati i o aktuelnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj.

“Ujedinjena Srpska je politički faktor koji u ovom vremenu razmišlja kako doprinijeti daljoj stabilizaciji političkih prilika, a stabilne političke prilike su okvir u kojem se mogu dešavati i druge dobre stvari”, naveo je Stojičić.

On je rekao da se preduzimaju aktivnosti da se ojačaju organi stranke kako bi na sljedećim lokalnim izborima teslićki Odbor Ujedinjene Srpske postao parlamentaran.

Večerašnjoj Skupštini prisustvovali su kooordinator za pripremu izbornih aktivnosti Marinko Dragišić, član Predsjedništva Ujedinjene Srpske Mario Milanović i predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Doboju Rankica Panić.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA