Logo-Glas

TESLIĆ: Zašto je Lopov iz SDS-a prešao u SNSD?

22. Septembra 2017.

lopov-dodik-1TESLIĆ
– Odbornik u lokalnom parlamentu Bogdan Đukić poznatiji po svom nadimku Lopov, priključio se lokalnom SNSD-u. Iako je transfer ozvaničio i fotografiojm sa predsjednikom Dodikom, izjavu je najprije obećao, a onda rekao da danas za to nema vremena.

U doskorašnjem taboru tajac. Zatekli smo samo čistačicu i sekretara.

– Ja nisam ovlašten da dajem izjave pošto sam tehničko lice. Mislim da samo gospodin Miličević može – rekao je sekretar.

Miličević se nije javljao na telefon. Iz njegove pres službe kažu da se neće oglašavati, a to bi mogli narednih dana na konferencoji za novinara. Zato su u lokalnom SNSD-u još jednog preletača rado dočekali. U proteklih mjeseca dana to je drugi SDS-ovac kojeg su primili pod skute.

– Ja mislim da je njemu bilo dosta jednoumlja i partije koja se vodi samo iz jedne kuće. U svakom slučaju to je veliki podstrek za nas. Ja mislim da je ovim prelaskom pokrenut domino efekat prije svega zahvaljujući Draganu Saviću koji se odvažio na to – kaže Igor Bošnjak, sekretar OO SNSD Teslić.

Đukićev transfer mnoge Teslićane je ipak iznenadio jer je kažu više od dvije decenije politički i prijateljski vezan za Miličevića. Ipak su jednoglasni da je u pozadini interes.

Spekuliše se da bi još neki SDS-ovci mogli Đukićevim putem, a i podrška SDP-ovog potpredsjendika lokalne skupštine aktuelnoj većini navodno je upitna. SNSD bi tako mogao do onoga što nije uspio na proteklim izborima, do skupštinske većine.

Iako su uvjereni je već imaju sačekaće narednu sjednicu. Miličević je ranije na svoju stranu uspio da pridobije troje SNSD-ovih odbornika, a zasjedanje narednog četvrtka pokazaće ima li još većinu.
(IZVOR: ATV)

Čitajte još

DODIK: SNSD će imati kandidate za člana Predsjedništva BiH i predsjedn... // BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da će ova politička partija na predstojećim opštim izborima ima...
Naoružani puškom oteli cigarete: Razbojnici iz Teslića osuđeni na 16 g... // Ališan Hajriz (32) iz Zenice i Damir Mešić (36) iz Teslića osuđeni su u dobojskom Okružnom sudu na po osam godina zatvora zbog oružane ...
Ivanić kandidat za predsjednika // U PDP smatraju da bi s predizbornom kampanjom trebalo da se počne što prije. Kako stvari sada stoje, Mirko Šarović je naizgledniji kand...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA