Logo-Glas

TO DOBOJ: Ostavka direktora Mitre Đuričić zbog “pritiska i mobinga”

11. Aprila 2016.

Mitra Đuričić

DOBOJ – Direktor Turističke organizacije grada Doboj Mitra Đuričić saopštila je jutros da je podnijela neopozivu ostavku zbog “mobinga i onemogućavanja ispunjenja radnih zadataka” na dobrobit organizacije na čijem se čelu nalazi.

Đuričićeva je navela da je tokom obavljanja poslova direktora Turističke organizacije bila izložena “dugogodišnjim pritiscima”.

– Ako je jedini izbor koji imam ući u kriminal pod pritiskom pojedinaca na političkim i funkcijama u gradskoj upravi ili napustiti sve i časno otići, prinuđena sam donijeti pravu odluku, odnosno podnijeti neopozivu ostavku – navela je Đuričićeva.

Ona je izrazila žaljenje zbog izgubljenih potencijala za grad, započetih projekata i svega što će se u perspektivi dogoditi Turističkoj organizaciji, a što je pokušavala spriječiti.

– Neće mi biti žao kada jednoga dana, nadam se ubrzo, pravda dođe po svoje i kada svi oni koji su pokušali i pokušavaju da unište Turističku organizaciju budu izvedeni pred njeno lice i budu odgovarali za svoja zlodjela – istakla je Đuričićeva.

Srna nezvanično saznaje da je Đuričićeva, koja je na mjesto direktora Turističke organizacije imenova kao kadar NDP-a, odlučila da podnese ostavku i zbog navodne namjere gradske uprave da proširi aktivnosti u oblasti turizma kupovinom farme jelena lopatara, što nije predviđeno Statutom organizacije.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA