Logo-Glas

Tony Cetinski pregazio muškarca: Ovo mi je najgori dan u životu

3. Novembra 2017.

Tony CetinskiUčestvovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja – kratko je nakon nesreće kazao pjevač Tony Cetinski (48).

Pod kotačima njegova Mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac. Kako bi došli do njega, morali su zvati vatrogasce, koji su podignuli automobil i izvukli nesretnika. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu. Na mjesto događaja izašli su i rovinjski policajci.

 – Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti – kazao je šokirani Tony, piše 24 sata.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog uviđaja i obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Tony pregazio. Ono što je sigurno, riječ je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti.

– Bilo je puno djece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovjek je već ležao na cesti kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojemu se ljudi okupljaju piti vino – kazao je očevidac nesreće.
Tonyju ovo nije prva saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao. U julu 2006. godine u Rovinju je teško ozlijeđen u naletu automobila na njegov motocikl. S njim je tad bio i devetogodišnji sin, koji je, nasreću, prošao bez povreda.

Krajeem januara 2014. Cetinski se vjenčao s Vinkovčankom Dubravkom Dujak, s kojom je, tvrdio je pjevač, nakon dva propala braka konačno pronašao sreću. Par je donedavno živio u Zagrebu, a ljetos se Cetinski pohvalio obožavateljima kako se vratio u Rovinj. Ondje žive njegovi roditelji Vinko i Mirka te brat Matteo, s kojim je pjevač izrazito blizak.

– Nema te gradske špice koja može zamijeniti berbu maslina u prirodi. Čista terapija – komentirao je pjevač prije samo nekoliko dana na društvenoj mreži.

Cetinski nije skrivao kako mu bijeg iz Zagreba prija jer je svaki slobodan trenutak provodio u prirodi, a šalio se kako su mu jedine komšije domaće životinje. U saobraćajnoj nesreći kraj Nove Gradiške 16. listopada 2007. godine izgubio je vrlo bliskog prijatelja, makedonskoga muzičara Tošu Proeskog.
(IZVOR: Avaz)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA