Logo-Glas

Trener i karatisti ”Vile” posjetili takmičarku kluba u bolnici ”VMA Beograd”

12. Novembra 2018.

VMA Beograd - članovi KK Vila kod Marije u posjetiDOBOJ – Tokom odlaska na karate takmičenje u Zrenjanin, trener i takmičari prve ekipe Karate kluba ”Vila” Doboj, su krenuli dan prije takmičenja da bi posjetili takmičarku kluba MARIJU MARJANOVIĆ, koja je, prije nekoliko mjeseci, nastradala u saobraćajnoj nesreći u mjestu Pločnik, kod Doboja a trenutno se nalazi u Kliničkom centru ”VMA Beograd”.

Marija je odmah nakon pretrpljenih povreda zbrinuta u dobojskoj bolnici a potom i u Kliničkom centru u Banjaluci. Nedavno je upućena na završni operativni zahvat u Beograd. Trenutno nalazi na postoperativnom oporavku. Marija se veoma obradovala ovoj iznenadnoj posjeti trenera i svojih kolegica i kolega iz prve ekipe.

Marija Marjanović i trener KK VILA Kuzmić

Trener je prenio Mariji poruku od uprave i svih članova sportskog kolektiva Karate kluba ”VILA” Doboj želje za brz oporavak i povratak kući. Nakon posjete takmičari su sa trenerom otputovali na noćenje u Zrenjanin, pošto su sutradan (nedelja, 11. novembar) učestovali na Internacionalnom karate kupu ”Zrenjaninski Pobednik.

GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA