Logo-Glas

U Boljaniću 12. juna finale Kupa GFS Doboj

8. Juna 2019.

Nakon odigranih polufinlnih susreta u kojima su fudbaleri dobojske Sloge savladali ekipu Naša krila iz Kostajnice a Ozrenski sokolovi slavili pobjedu protiv prošlogodišnjeg pobjednika Kupa GFS Doboj Borca iz Lužana osatlo je da se dobije pobjednik ovog takmičenjaa. Kome će ove godine pripasti prelazni pehar znaće se u srijedu 12. juna nakon finalnog susreta u Boljaniću gdje će fudbalsko umijeće pokazati fudbaleri drugoligaša Sloge i novog člana Podrušne fudbalske lige Doboj Ozrenskih sokolova.

Iako je ekipa Sloge favorit u ovom susretu ipak ne treba potcjenivati boljanićke sokolove koji, ne samo što su ubjedljivo prošetali kroz MFL Doboj i plasirali se u viši rang, već su ubjedljivo u kup utakmicam savladali sve protivnike . Svakako, ohrabreni ovakvim uspjesima domaći fudbaleri daće i poslednji atom snage da ostvare svoj najveći uspjeh, a to znači u ovoj godini da se okite sa dva trofeja.

-Gradski fudbalski savez Doboj odlučio je uz konsultaciju sa finalistima da se utakmica odigra u Boljaniću. Biće to praznik fudbala u ovom podozrenskom selu a vjerujem da će utakmici prisustvovati i veliki broj ljubitelja fudbala iz okolnih mjesta i Doboja – kaže Zlatko Spasojević, predsjednik GFS Doboj.

Sl.BABIĆ/GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA