Logo-Glas

U Derventi otvoren “Arkonimo logistički centar”

26. Aprila 2018.

Дервента - отворено предузеће "АркоDERVENTA
– U Derventi je otvoreno preduzeće “Arkonimo”, u austrijskom vlasništvu, za pružanje skladišnih i logističkih usluga.

Početak rada “Arkonimo logističkog centra”, na površini od 3.500 metara kvadratnih zatvorenog skladišnog prostora i još 2.000 metara kvadratnih za skladištenje na otvorenom, ozvaničili su vlasnik Adrian Riklin i načelnik Dervente Milorad Simić.

Riklin je rekao novinarima da je “Arkonimo” vlasnik hale i zemljišta u Derventi i da je trenutno zaposleno 12 radnika, a plan je da do kraja godine broj zaposlenih bude 30 ili 40.

Дервента - отворено предузеће "Арко– Ne žalim nijednog trenutka što smo došli u Derventu. Ideja se rodila u februaru prošle godine. Marko Konrad, suvlasnik, imao je određene kontakte u Derventi i odlučilo smo da ovdje otvorimo preduzeće – rekao je Riklin i zahvalio za podršku Simiću i njegovim saradnicima.

Simić je izrazio zadovoljstvo zbog toga što je broj austrijskih kompanija u Derventi povećan na 16.

– Derventa polako i sigurno dobija izgled dobrog privrednog okruženja, dobre zaposlenosti i relativno dobrog življenja. Ovo je primjer kako se odnosimo prema inostranim ulagačima – naglasio je Simić.

Novootvoreni objekat, koji pruža skladišno i logističko rješenje za kompanije koje to nemaju, u potpunosti je obezbijeđen video-nadzorom, kao i dvadesetčetvoročasovnim fizičkim obezbjeđenjem.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA