Logo-Glas

U Derventi otvoren “Arkonimo logistički centar”

26. Aprila 2018.

Дервента - отворено предузеће "АркоDERVENTA
– U Derventi je otvoreno preduzeće “Arkonimo”, u austrijskom vlasništvu, za pružanje skladišnih i logističkih usluga.

Početak rada “Arkonimo logističkog centra”, na površini od 3.500 metara kvadratnih zatvorenog skladišnog prostora i još 2.000 metara kvadratnih za skladištenje na otvorenom, ozvaničili su vlasnik Adrian Riklin i načelnik Dervente Milorad Simić.

Riklin je rekao novinarima da je “Arkonimo” vlasnik hale i zemljišta u Derventi i da je trenutno zaposleno 12 radnika, a plan je da do kraja godine broj zaposlenih bude 30 ili 40.

Дервента - отворено предузеће "Арко– Ne žalim nijednog trenutka što smo došli u Derventu. Ideja se rodila u februaru prošle godine. Marko Konrad, suvlasnik, imao je određene kontakte u Derventi i odlučilo smo da ovdje otvorimo preduzeće – rekao je Riklin i zahvalio za podršku Simiću i njegovim saradnicima.

Simić je izrazio zadovoljstvo zbog toga što je broj austrijskih kompanija u Derventi povećan na 16.

– Derventa polako i sigurno dobija izgled dobrog privrednog okruženja, dobre zaposlenosti i relativno dobrog življenja. Ovo je primjer kako se odnosimo prema inostranim ulagačima – naglasio je Simić.

Novootvoreni objekat, koji pruža skladišno i logističko rješenje za kompanije koje to nemaju, u potpunosti je obezbijeđen video-nadzorom, kao i dvadesetčetvoročasovnim fizičkim obezbjeđenjem.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

Potpisana Povelja o bratimljenju škola iz Dervente i Šilova // DERVENTA - U Dreventi je danas potpisana Povelja o bratimljenju osnovnih škola "Vuk Karadžić" iz Šilova, u opštini Gnjilane, i "Nikola Te...
DERVENTA: FK Tekstilac produžio ugovre sa trenerom i jednim prvotimcem... // DERVENTA - Fudbalski klub Tekstilac odlučio je da nastavi saradnju sa aktulenim šefom struke Markom Stojićem, koji će i naredne sezone pr...
DERVENTA: Služen parastos za ubijene srpske zarobljenike // DERVENTA - U Derventi je danas obilježeno 26 godina od pogibije osam srpskih zarobljenika iz ovog mjesta koji su izgubili život na današn...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

sexy-soccer-underboob-361

VIJESTI

MIX ZONA