Logo-Glas

U dobojskom Centru za kulturu promovisana knjiga o Svetlani Kitić

15. Avgusta 2017.

Srn2017-8-15_2142379_0DOBOJ – U Doboju je večeras promovisana knjiga Svetlane Vujčić o najboljoj rukometašici svijeta svih vremena Svetlani Kitić.

Promociji je prisustvovala i Kitićeva, koja je istakla da je put do sportskog vrha i težak i lak, ali da treba imati san i cilj.

– U sportu treba imati strasti i ljubavi jer oni izvlače ono najbolje kada nešto ne možete – poručila je Kitićeva.

wb-ba-f-468x60

Ona je navela da je autor knjige Svetlana Vujčić, njena dugogodišnja prijateljica i saigračica iz “Radničkog”, pokušala da prikaže i njenu drugu stranu koja nije sportska.

– Knjiga je napisana veoma iskreno i na način da se gubi granica između Cece kao žene ili kao rukometašice. To je prosto negde isprepleteno. Ne znam da li sam igrala rukomet živeći ili sam živela igrajući rukomet – rekla je Kitićeva.

Knjiga “Ceca – priča o Svetlani Kitić” promovisana je u Umjetničkoj galeriji Centra za kulturu i obrazovanje Doboj u okviru 49. međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona “Doboj 2017”, koji je danas svečano otvorila Kitićeva.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DOBOJ: Sutra 22. bogojavljenski koncert // DOBOJ - Etno-grupa "Trag" iz Laktaša i dobojski Dječiji crkveni hor pri Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla održaće sutra u Doboju bogoja...
Problem spornih objekata na dobojskoj tvrđavi: Od bespravne gradnje ni... // DOBOJ - Problem bespravno izgrađenih objekata na dobojskoj tvrđavi Gradina i njihovo rušenje pretvorilo se u partijsko prepucavanje, u ko...
Podrška Aktiva zena PDP GO Doboj Udruženju porodica sa četvoro i više ... // DOBOJ - Aktiv zena GO PDP Doboj svake godine za vrijeme novogodisnjih i božićnih praznika organizovanim akcijama pruža podršku našim sugr...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA