Logo-Glas

U Doboju Borenović, Predsjedništvo SDS-a u Tesliću, a Saveza logoraša u Stanarima

23. Septembra 2017.

borenovićBANJALUKA
– Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas će u Doboju prisustvovati Programskoj konvenciji Savjeta mladih ove partije.

Konvencija je zakazana za 12.15 časova u sali Skupštine grada Doboj, najavljeno je iz PDP-a.

Izjave za novinare predviđene su na počeku konvencije.

SDS Srpska demokratska strankaPredsjedništo Srpske demokratske stranke /SDS/ održaće danas sjednicu u Tesliću, saopšteno je iz SDS-a.

Sjednica je zakazana za 13.00 časova u prostorijama Opštinske organizacije SDS-a.

Nakon sjednice predviđena je konferencija za novinare u 15.00 časova, na kojoj će se obratiti predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

stanariPredsjedništvo Saveza logoraša Republike Srpske danas će na sjednici u Stanarima zauzeti stav po pitanju mogućnosti oduzimanja vojne imovine Republike Srpske i eventualnog ulaska BiH u NATO, te mogućnosti održavanja referenduma s tim u vezi.

Predsjedništvo Saveza logoraša Republike Srpske razmotriće, između ostalog, izvještaj o apliciranim projektima udruženja koja su odobrena od Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske.

Sjednica Predsjedništva Saveza logoraša biće održana u sali Skupštine opštine Stanari, sa početkom u 12.00 časova.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

Dobojski privrednici bježe u Stanare // DOBOJ - Zbog povoljnijih uslova za poslovanje u najmlađoj opštini u RS, preduzetnici odlaze u Stanare, upozoravaju u dobojskom Zanatsko-p...
DOBOJ: Odigrana poetska monodrama “Na dan svođenja računa”... DOBOJ - U Doboju je sinoć odigrana poetska monodrama "Na dan svođenja računa", autorski rad Marije Đajić iz Trebinja. Predstava je zasnovana na istin...
DRUGA FUDBALSKA LIGA ZAPAD: Potop dobojskih “plavih” // DOBOJ - Nakon boda koji su donijeli iz Šamca navijači dobojskog drugoligaša očekivakli su povoljan ishod u susretu sa ekipom Laktaša. Međ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA