Logo-Glas

U Doboju Borenović, Predsjedništvo SDS-a u Tesliću, a Saveza logoraša u Stanarima

23. Septembra 2017.

borenovićBANJALUKA
– Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas će u Doboju prisustvovati Programskoj konvenciji Savjeta mladih ove partije.

Konvencija je zakazana za 12.15 časova u sali Skupštine grada Doboj, najavljeno je iz PDP-a.

Izjave za novinare predviđene su na počeku konvencije.

SDS Srpska demokratska strankaPredsjedništo Srpske demokratske stranke /SDS/ održaće danas sjednicu u Tesliću, saopšteno je iz SDS-a.

Sjednica je zakazana za 13.00 časova u prostorijama Opštinske organizacije SDS-a.

Nakon sjednice predviđena je konferencija za novinare u 15.00 časova, na kojoj će se obratiti predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

stanariPredsjedništvo Saveza logoraša Republike Srpske danas će na sjednici u Stanarima zauzeti stav po pitanju mogućnosti oduzimanja vojne imovine Republike Srpske i eventualnog ulaska BiH u NATO, te mogućnosti održavanja referenduma s tim u vezi.

Predsjedništvo Saveza logoraša Republike Srpske razmotriće, između ostalog, izvještaj o apliciranim projektima udruženja koja su odobrena od Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske.

Sjednica Predsjedništva Saveza logoraša biće održana u sali Skupštine opštine Stanari, sa početkom u 12.00 časova.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

Žena i dvoje djece iz Doboja povrijeđeni u sudaru dva automobila // BANJALUKA - Troje djece i dvije žene povrijeđeni su večeras u sudaru dva automobila na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mjestu Tut...
Na čekanju projektna dokumentacija za novu bolnicu u Doboju // DOBOJ - Lokalitet za gradnju nove dobojske bolnice je u vodozaštitnoj zoni, utvrdila je struka. Zato Doboj priprema novi elaborat, koji j...
Kradljivci automobila “ordiniraju” od Doboja do Modriče // DOBOJ - Nakon višemjesečnog zatišja automobili su ponovo na meti razbojnika, koji su pred kraj 2017. godine počeli nanovo da "ordiniraju"...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA