Logo-Glas

U Doboju otvorena kancelarija Ujedinjenje Srpske

28. Januara 2018.

Добој - Стевандић- ПанићDOBOJ – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić prisustvovao je danas u Doboju otvaranju kancelarija Ujedinjene Srpske u ovom gradu, za koju je istakao da će značajno izmijeniti političku scenu u Doboju, ali i na nivou u Srpske.

“Doboj je ta posljednja jaka karika koja je nedostajala Ujedinjenoj Srpskoj da računa na sjajan izborni rezultat”, izjavio je Stevandić novinarima.

On je izrazio zadovoljstvo radom i entuzijazmom predsjednika dobojskog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Rankice Panić na omasovljenju članstva.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Rankica Panić kaže da se aktivno radi na izgradnji strukture gradskog odbora, da su u fazi formiranja mjesnih odbora sa prioritetom formiranja aktiva mladih, žena i penzionera.

Panićeva, koja je bila poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kaže da je ova stranka otvorena za sve kategorije stanovništva, u nastojanju da se zajednički riješe tekući problemi.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

STEVANDIĆ U DERVENTI: Srpska se mora zaštititi od priliva migranata // DERVENTA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras da se Republika Srpska mora zaštititi od priliva migranata, j...
DOBOJ: Aktiv žena Ujedinjene Srpske donirao knjige za školsku bibliote... // DOBOJ - Aktiv žena dobojskog odbora Ujedinjene Srpske uručio je danas, povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, knjige za lektiru...
Ujedinjena Srpska uzela DNS-u odbornika u Doboju, u Stanarima očekuju ... // Ujedinjena Srpska dobila je predstavnika u dobojskoj skupštini. Pristupio im je Ratko Močić, doskorašnji DNS-ov potpredsednik lokalnog ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA