Logo-Glas

U Doboju otvorena kancelarija Ujedinjenje Srpske

28. Januara 2018.

Добој - Стевандић- ПанићDOBOJ – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić prisustvovao je danas u Doboju otvaranju kancelarija Ujedinjene Srpske u ovom gradu, za koju je istakao da će značajno izmijeniti političku scenu u Doboju, ali i na nivou u Srpske.

“Doboj je ta posljednja jaka karika koja je nedostajala Ujedinjenoj Srpskoj da računa na sjajan izborni rezultat”, izjavio je Stevandić novinarima.

On je izrazio zadovoljstvo radom i entuzijazmom predsjednika dobojskog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Rankice Panić na omasovljenju članstva.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Rankica Panić kaže da se aktivno radi na izgradnji strukture gradskog odbora, da su u fazi formiranja mjesnih odbora sa prioritetom formiranja aktiva mladih, žena i penzionera.

Panićeva, koja je bila poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kaže da je ova stranka otvorena za sve kategorije stanovništva, u nastojanju da se zajednički riješe tekući problemi.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

MODRIČA: Nenad Šabić predsjednik novoosnovanog Opštinskog odbora // MODRIČA - Ujedinjena Srpska večeras je u Modriči formirala Opštinski odbor za čijeg je predsjedika izabran privrednik iz ove opštine Nena...
Stevandić u Doboju otvara kancelariju Ujedinjene Srpske // DOBOJ - Kancelarija Ujedinjene Srpske u Doboju biće otvorena sutra, najavljeno je iz ove stranke. Otvaranju će prisustvovati predsjedn...
DOBOJ: Rankica Panić predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske // DOBOJ - U Doboju je večeras održana Izborna skupština Ujedinjene Srpske na kojoj je za predsjednika Gradskog odbora partije imenovana Ran...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA