Logo-Glas

U petak počinje Sajam privrede u Modriči

2. Septembra 2014.

Srn2014-9-1_1810378_1MODRIČA – U Modriči će u petak i subotu, 5. i 6. septembra, biti održan Peti sajam privrede na kojem će proizvode, privredne programe i inicijative iz oblasti privrede, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva predstaviti oko 170 izlagača iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Slobodan Milojević, direktor Opštinske razvojne agencije Modriča, koja u saradnji sa opštinom organizuje sajam, rekao je danas na konferenciji za novinare da će se u dvorani Kulturno-sportskog centra predstaviti mala i srednja preduzeća i preduzetnici, dok će na platou ispred Centra biti održan sajam poljoprivrede i stočarstva, pčelarstva i turističke ponude.

– Cilj sajma je promocija domaćih malih i srednjih preduzeća i preduzetnika i podsticaj poslovnih veza, razvoja i konkurentnosti na domaćem i stranom tržištu – rekao je Milojević.

On je dodao da je do danas učešće na sajmu potvrdilo 130 izlagača, od kojih je 30 iz Srbije i Hrvatske.

Milojević je rekao da će sajam biti otvoren u petak u 10.30, a da će u 15 časova biti održana prezentacija “Program održivosti civilnog društva u BiH”.

Za subotu je, osim izlagačkog dijela sajma, predviđena revija odjeće modnih kuća iz Modriče, te dodjela zahvalnica učesnicima i nagrada za najuspješnije izlagače.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić Duborez



PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA