Logo-Glas

U rijeci Spreči pronađeno tijelo žene

13. Aprila 2018.

873x400GRAČANICA
– U rijeci Spreči u mjestu Donja Lohinja, kod Gračanice, jutros je pronađeno tijelo žene čiji identitet još nije utvrđen, potvrđeno je iz Federalne uprave civilne zaštite.

Tijelo su jutros oko 11.00 časova pronašli pripadnici Federalne uprave civilne zaštite, pripadnici Gorske službe spasavanja iz Gračanice i lokalne Civilne zaštite.

Identitet stradale utvrdiće nadležno tužilaštvo, ali se pretpostavlja da je riječ o Bejhi Johić (60), za kojom potraga traje više od mjesec dana, prenosi portal “Kliks”.

Direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak rekao je da je danas organizovana velika potraga za nestalim licem, u kojoj su učestvovale i njihove ekipe sa čamcima i dronovima.

– Juče su kolege iz Gračanice od nas tražile pomoć i stigli smo sa četiri tima. U akciji su učestvovali lokalna Civilna zaštita, volonteri, dobrovoljci i Gorska služba spasavanja – izjavio je Solak.

Johićeva je nestala 10. marta, kada se udaljila od kuće u nepoznatom pravcu. U potrazi za njom učestvovalo je više od 200 lica. Od početka se sumnjalo da se utopila, pa su ronioci više puta pretraživali rijeku.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA