Logo-Glas

U Šamcu niče novi trgovinski centar, zapošljavaće 40 radnika

3. Novembra 2017.

Шамац - Милићевић, представници комŠAMAC – Načelnik Šamca Đorđe Milićević, koji je danas sa predstavnicima kompanije “Bingo” posjetio gradilište trgovinskog centra, rekao je da je vrijednost te investicije veća od četiri miliona KM i da će početkom iduće godine opština imati najveći objekat tog tipa u ovom dijelu Posavine u kojem će biti zaposleno 40 radnika.

– Opština Šamac će imati direktan efekat, dobija trgovinski centar, počinju nove investicije, a zaposliće i određen broj ljudi – naglasio je Milićević.

On je dodao da je Opštinska uprava imala direktan efekat od prodaje zemljišta i ta sredstva će usmjeriti u izgradnju infrastrukture u Šamcu.
Milićević je podsjetio da će u dijelu grada gdje je u toku gradnja novog trgovinskog centra “Bingo” biti nastavljeni radovi na izgradnji i asfaltiranju Ulice Dositeja Obradovića, na potezu od Osnovne škole “Šamac” do Veterinarske stanice, što finansira opština.

Izgradnja trgovinskog centra počela je 1. oktobra, a građevinski inženjer Ljubiša Tešić rekao je da će centar imati suteren i prizemlje površine od po 7.500 metara kvadratnih.

– Kompanija ‘Bingo’ imaće svojih 5.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, a ostala površina će biti za iznajmljivanje. U objektu će biti restoran, dječija igraonica i drugi zabavni sadržaji – naveo je Tešić.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA