Logo-Glas

U Tesliću uhapšena dva lica zbog 13 krivičnih djela

7. Decembra 2017.

hapšenjeDOBOJ – Policija iz Teslića uhapsila je dva lica sa područja ove opštine čiji su inicijali S.K. i S.Đ. zbog osnova sumnje da su zajedno sa sedamnaestogodišnjakom iz Teslića izvršili 13 krivičnih dijela krađe i oštećenja tuđe stvari, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da su navedena lica uhapšena juče, kada je izvršen i pretres porodične kuće koju kao članovi porodičnog domaćinstva koriste S.K. i maloljetno lice, kao i pretres porodične kuće i pomoćnih prostorija koje kao član porodičnog domaćinstva koristi S.Đ.

Prilikom pretresa pronađen je dio ukradenih predmeta i predmeta za koje se sumnja da su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.
Pronađeno je i neregistrovano putničko vozilo marke “subaru” koje su navedena lica ukrala 1. decembra, a koje se nalazilo neobezbijeđeno pored regionalnog puta u mjestu Mladikovine, u opštini Teslić.

Protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj zbog četiri krivična djela krađa, sedam krivičnih djela teška krađa i dva krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

U Tesliću prikazan dokumentarni film “Spomenko na vječnoj straži... // TESLIĆ - Sinoć je u kino sali teslićkog bioskopa prikazan dokumentarni film Mile Savića "Spomenko na vječnoj straži" koji je posvećen Spo...
Direktor Trebava-ekspresa prijavljen Tužilaštvu: Autobusom sa falsifik... // Policijska uprava Doboj podnijela je dobojskom Okružnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv direktora firme Trebava-ekspres Vlade Jaćimo...
DERVENTA: Prevarila rodbinu – uzela novac, a slagala da će čuvat... // DERVENTA - Policijska stanica Derventa juče je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj protiv A.A. iz Dervente, zbog osnov...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA