Logo-Glas

Uhapšen zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja

3. Decembra 2014.

hapšenjeDOBOJ – Policija u Doboju uhapsila je lice čiji su inicijali S.B. iz ovog grada zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, narušavanja javnog reda i mira, te oštećenja tuđe stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Hapšenju, koje se dogodilo sinoć u 19.40 časova, prethodilo je naguravanje sa gostima ugostiteljskog objekta “Inetermeco” koje je S.B. vrijeđao i prijetio im fizičkim napadom. 

Po dolasku policije S.B. se udaljio iz objekta zajedno sa još jednim licem koje je s njim boravilo u objektu, navedeno je u saopštenju.

Nakon toga, on je velikom brzinom upravljao automobilom “sitroen” po gradskim ulicama ugrožavajući pješake i druge učesnike u saobraćaju.

Patrola policije pronašla je vozilo parkirano u Ulici cara Dušana, gdje je S.B. zatečen u društvu sa još jednim licem, a u njihovoj blizini je pronađena poluatomatska puška sa skraćenim kundakom koju je, najvjerovatnije, prethodno odbacio.

U toku je kriminalistička obrada nad S.B. koji je u službenim prostorijama odbio alkotestiranje i testiranje na prisustvo droge.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA