Logo-Glas

Uhapšeni muškarac u Šamcu povrijedio policajca

11. Oktobra 2017.

policija hapšenjeBIJELJINA
– Muškarac čiji su inicijali R.B. priveden je u Policijsku stanicu Šamac zbog narušavanja javnog reda i mira u kafani i nakon toga uhapšen zbog napada na policajca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U prostorijama Policijske stanice Šamac lice R.B. je nastavilo da narušava javni red i mir vriskom i galamom, te je jednom policijskom službeniku povrijedio ruke.

Dežurni ljekar Medicinskog centra u Doboju konstatovao je kod policajca tjelesne povrede, o čijem se stepenu nije izjasnio.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Doboju, a nakon kompletiranja predmeta protiv lica R.B. biće podnesen izvještaj zbog napada na ovlašteno službeno lice u vršenju službene radnje.

Lice R.B. je prethodno razbijanjem čaša i flaša narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Šamcu, čiji je vlasnik pozvao policiju.

Izlaskom na lice mjesta policija je potvrdila navode prijave i pozvala lice R.B. u službene prostorije Policijske stance Šamac radi obavljanja razgovora na okolnosti narušavanja javnog reda i mira.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

UHAPŠEN VOZAČ IZ ŠAMCA: Vozio sa 2,07 promila alkohola u organizmu // ŠAMAC - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina juče u 03,05 časova lišili su slobode tridesettrogodišnje lice J.S. iz šamačk...
Završetak sanacije zgrade Vatrogasnog doma u Obudovcu polovinom maja // ŠAMAC - U Obudovcu je u toku sanacija zgrade Vatrogasnog doma, za šta će iz budžeta opštine Šamac biti izdvojeno oko 15.000 KM. Završe...
ŠAMAC: Otvorena je izložba slika “Održivi mir u lokalnim zajedni... // ŠAMAC - U Galeriji Centra za kulturu u Šamcu otvorena je izložba slika pod nazivom "Održivi mir u lokalnim zajednicama". Izložba je dio ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA