Logo-Glas

Uručeno 24.500 KM na ime pomoći

23. Marta 2015.

Opština DobojDOBOJ – Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu grada Doboj uručilo je danas po 500 KM za 49 članova porodica poginulih, ratnih vojnih invalida i boraca od prve do četvrte kategorije na ime troškova sahrane pripadnika ove kategorije stanovništva.

Zamjenik gradonačelnika Dragan Vasilić precizirao je da su sredstva u ukupnom iznosu od 24.500 KM obezbijeđena direktno iz gradskog budžeta posredstvom Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu.

On je naveo da je izbor korisnika utvrdila Komisija gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu prema listi podnesenih zahtjeva, koji su zadovoljili neophodne kriterijume.

Vasilić je pojasnio da je riječ o nastavku aktivnosti, koje su ubrzane nakon niza sastanaka s dobojskim boračkim udruženjima odlikovanih boraca, i ratnih vojnih zarobljenika “Vijenac, Vozuća i ostali”.

Predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije grada Doboj Zoran Bijelić iznenađen je što gradska uprava, kako navodi, nastavlja da vrši izolaciju ove organizacije.

Bijelić je rekao novinarima da podržava aktivnosti koje olakšavaju status boračkim kategorijama, ali da smatra da je današnja nastavak manipulacije i građana i boraca koja se vrši preko manjih grupa boračkih organizacija.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA