Logo-Glas

Ušla u radnju i na najapsurdniju foru uzela od prodavca 50 eura: Kamere su snimile njenu tehniku

24. Septembra 2017.

873x400Sigurnosne kamere u jednoj radnji u Kotor Varoši u BiH uhvatile su momenat krađe jedne mušterije, koja je iskoristila nepažnju radnika i uzela 50 eura.

Ona je, kako su zabilježile kamere, ušla u radnju, kupila čokoladicu, a onda je iz novčanika izvadila veliku novčanicu držeći je ispred očiju radnika, dok je iz novčanika vadila sitan novac, kojim bi platila.

Radnika je to očigledno zbunilo, na snimku se vidi da je krenuo da joj vraća krupan novac, a ona kada je primijetila da se momak toliko zbunio, da više i ne zna ko kome treba da plati, iskoristila je priliku i 50 eura nonšalantno stavila u novčanik.

U komentarima koji su se pojavili u okviru ovog video snimka, stoji da joj ovo nije prvi put, kao i da je ranije “operisala” po radnjama na sličan način.

Takođe, mnogi ljudi ne osuđuju nju, navodeći da nije lopov osoba koja je iskoristila nesnalažljivost i zbunjenost radnika, već krive njega koji ne vodi računa o novcu u kasi.

Pogledajte video i u komentarima ostavite šta vi mislite o ovome:
(IZVOR: Avaz)

Komentari

One Response to Ušla u radnju i na najapsurdniju foru uzela od prodavca 50 eura: Kamere su snimile njenu tehniku

  • Ona nije tu kriva.Na osnovu koga novca on vraca kusur?Novac nije uzeo,a vraca kusur.Muskarcima je dovoljno ds udje zensko i oni gotovi.Zbogom pameti kod njih.Necu ni reci cime onda oni misle

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA