Logo-Glas

Večeras “Parada sporta”

17. Avgusta 2015.

Srn2015-8-17_1112258_0DOBOJ – U Doboju će večeras, uoči otvaranja 47. Međunarodnog rukometnog TV turnira “Doboj 2015”, biti održana manifestacija “Parada sporta” na kojoj će učestvovati sportski klubovi sa područja grada Doboj.

Član Izvršnog odbora Turnira Alen Petković rekao je na konferenciji za novinare da će “Parada sporta” početi večeras u 19.00 časova nakon čega će u 21.00 čas biti održan muzičko-zabavni program u izvođenju pjevača Igora Vukojevića.

Svečano otvaranje 47. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona “Doboj 2015” predviđeno je sutra u 17.00 časova na Stadionu sportskih igara u ovom gradu, nakon čega će, u 17.30 časova, početi takmičarski dio turnira susretem prošlogodišnjeg pobjednika “Tatran” iz Slovačke i domaćina “Sloga” Doboj.

Na Turniru koji će trajati do subote, 22. avgusta, učestvovaće osam ekipa koje su podijeljene u dvije grupe.

U grupi A nalaze se “Tatran” iz Slovačke, “Izviđač” iz LJubuškog, “Antalija” iz Turske i domaćin “Sloga” Doboj.

U grupi B su “Gorenje” iz Slovenije, “Vojvodina” iz Srbije, reprezentacija Saudijske Arabije i “Borac” iz Banjaluke.

Ove godine obilježeva se 50 godina od održavanja prvog rukometnog turnira u Doboju, a ovaj turnir dio je manifestacije povodom obilježavanja 600 godina od prvog pisanog pomena grada Doboja.

Dobojski međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar Evropske rukometne federacije i Svjetske rukometne federacije.

Medijski sponzor Turnira je Radio-televizija Republike Srpske.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA