Logo-Glas

Viber konačno popravio slanje slika

6. Oktobra 2019.

Već smo pisali da je Viber krajem septembra dobio masivno unapređenje, a jedna od novih opcija bila je i kvalitet fotografija, koje se razmenjuju putem ove aplikacije.

Konačno više nismo ograničeni na veličinu slike do 250 KB, pa sad imamo opciju upotrebe do kvaliteta od 650 KB. Ovo je, iako daleko od idealnog, značajno unapređenje i omogućiće bolji kvalitet razmenjenih fotografija od korisnika ka drugim korisnicima. Opcija je omogućena u aplikaciji Viber v11.6.3, dostupnoj od 5. oktobra.

Kao što smo rekli, nakon ažuriranja bi ovu opciju trebalo da imaju svi i to u: Još >Podešavanja >Mediji i skladište >Kvalitet fotografije >Izaberite kvalitet fotografije, koje šaljete >Odlično (~650 KB). Uz ovu opciju na raspolaganju vam je i format Komprimovan (~180 KB), koji je najštedljiviji što se veličine slike tiče i dosadašnji Dobar (~250 KB).

Da bi oba korisnika imala odličan kvalitet slike potrebno je da oba korisnika odaberu opciju Odlično u podešavanjima kvaliteta slika, naravno.

Uživajte u kvalitetnijim slikama u Viber aplikaciji i pratite nas i dalje za nova otkrića u vezi sa Viber aplikacijom, koja ćemo objaviti uskoro!

(IZVOR: Mondo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA