Logo-Glas

Višestruki provalnik iz Doboja “pao” u Modriči

16. Jula 2014.

hapsenje-lisice-rojters-1342086850-184773MODRIČA – Muškarac D.M. uhapšen je jutros u Modriči, jer je u proteklom periodu izvršio šest krađa na benzinskim pumpama i u trgovinama u Modriči i u Doboju.

Kako je saopštio CJB Doboj, hapšenje lica D.M. iz Doboja, izvršeno je nakon što se Policijskoj stanici Modriča oko osam sati telefonom obratio radnik obezbjeđenja „Alpha sekjuriti“ i prijavio da je aktiviran alarmni sistem na benzinskoj pumpi „Nestro petrol“ , u naselju Dobor, opština Modriča.

D.M. je zatečen u neposrednoj blizini mjesta događaja, u izvršenju krivičnog djela teška krađa, saopšteno je iz CJB Doboj.

Prilikom hapšenja pružao je aktivan otpor, oglušivši se o naređenje policajaca, pokušao je da pobjegne s lica mjesta, zbog čega je uz upotrebu fizičke snage i sredstava za vezivanje lišen slobode.

Utvrđeno je da je D.M. prethodno provalio ulazna vrata benzinske pumpe i otuđio 80 boksova raznih cigareta, koje su u platnenoj vreći pronađene iza objekta, a pronađen je i sakriveni automobil marke „golf“ koji je koristio prilikom vršenja krivičnog djela.

Policija u Doboju izvršila je i pretres stana koji koristi D.M., pri čemu je pronađen pištolj koji je otuđen u tom gradu, 16. juna.

(IZVOR: Nezavisne/FENA)

Čitajte još

SUTRA U BANJALUCI: Zabranjeno nošenje ruksaka, otvaranje prozora, toče... // Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske ponovili su da, povodom dolaska delegacije Vijeća Federacije federalne skupštine Rus...
DOBOJ: Aktiv žena Ujedinjene Srpske donirao knjige za školsku bibliote... // DOBOJ - Aktiv žena dobojskog odbora Ujedinjene Srpske uručio je danas, povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, knjige za lektiru...
UHAPŠEN VOZAČ IZ ŠAMCA: Vozio sa 2,07 promila alkohola u organizmu // ŠAMAC - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina juče u 03,05 časova lišili su slobode tridesettrogodišnje lice J.S. iz šamačk...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA