Logo-Glas

Vraćao se sa lovačke fešte, pa pao niz liticu u smrt

2. Novembra 2018.

policijaTESLIĆ
– Povratak sa lovačke fešte bio je koban za Jovu Mišića (65) iz Gornjeg Buletića jer su njegovo tijelo u lokalnom potoku pronašli sinovi koji su o svemu obavijestili policiju.

Iz Policijske uprave Doboj navode da je u četvrtak Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da su sinovi pronašli beživotno tijelo J.M., te da je o tome obaviješen dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

– On je naložio da se izvrši uviđaj lica mjesta, te da se tijelo preminulog preveze u prosekturu dobojske bolnice radi vršenja obdukcije – navode u policiji, te dodaju da službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti navedenog događaja.

Mještani Gornjeg Buletića pričaju da je Mišić bio na lovačkoj zabavi, te da je u povratku kući pao niz liticu nekoliko metara duboku, te da je, nažalost, skončao u lokalnom potoku.

– Njegovo tijelo su našli sinovi, koji su pošli da ga traže s obzirom da nije došao kući. Navodno su i sinovi bili na istoj lovačkoj zabavi. Šta se tačno desilo i kako je pao niz liticu to niko ne zna – pričaju mještani.
(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA