Logo-Glas

VRŠNJAČKO NASILJE U TESLIĆU: Dječak (15) pretukao druga iz razreda

30. Januara 2019.

11339-vrsnjacko-nasiljeTESLIĆ
– Dvojica učenika osmog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Tesliću u ponedjeljak su zadobila lakše povrede u tuči u školskoj učionici, zbog čega su obojica ljekarski zbrinuta, a o incidentu su obaviještene nadležne institucije.

Kako saznajemo, tuča je izbila po završetku velikog odmora, kada je jedan od dječaka ušao u drugo odjeljenje, gdje su se pokoškali i došlo je do obračuna.

Maloljetnici su u tuči zadobili povrede glave, a jednom od njih je napukao i zub. Obojica su zbrinuta u lokalnom Domu zdravlja.

Policiji je sve prijavljeno oko 10.45 iz Doma zdravlja Teslić.

– Nakon ukazane ljekarske pomoći navedena lica su puštena na kućno liječenje, dok se ljekar nije izjasnio o stepenu povreda – navode iz Policijske uprave Doboj.

Dejan Pozderović, direktor ove škole, potvrdio nam je da se nemili događaj desio u učionici. Škola je odreagovala u skladu s nadležnostima uz punu saradnju s policijom i roditeljima maloljetnika.

– Odmah smo reagovali i učenika koji je bio povrijeđen i koji je krvario iz nosa odveli smo u Dom zdravlja. Bila je tu i policija, obavila razgovore – kazao je Pozderović.

Dodao je da je jednom dječaku napukao zub, ali da nije bilo težih povreda. Jednom od njih je ranije smanjeno vladanje.
(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA