Logo-Glas

VUKOSAVLJE: Opštinski odbor SNSD-a obilježio 20 godina rada

10. Juna 2018.

Вукосавље - Жељка ЦвијановићVUKOSAVLJE
– Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas na obilježavanju 20 godina od osnivanja Opštinskog odbora /OO/ ove stranke u Vukosavlju da je ponosna na rezultate koje SNSD-ova vlast u ovoj opštini postiže u saradnji sa institucijama Republike Srpske.

– Važno mi je da dolazim na okupljanja ove vrste i izražavam uvijek zahvalnost svakom čovjeku koji prepoznaje politiku SNSD-a kao politiku razvoja, politiku šanse, jake Republike Srpske, jakih institucija, politiku okupljanja, zajedništva svih naših institucija na lokalnom i na republičkom nivou – rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je istakla da je razumijevanje i zajedništvo preduslov da se kreće dalje i zahvalila rukovodstvu i članstvu SNSD-a u Vukosavlju što podržavaju takvu politiku.

– Ja sam im neizmjerno zahvalna znajući pred kojim izazovima smo bili i sa koliko njih smo se nosili u prethodnom periodu, ne samo ekonomsko-finansijske nego i političke prirode – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da članovi i rukovodstvo SNSD-a razumiju koliko je važan ustavni patriotizam, ekonomski patriotizam, ali i da razumiju kreiranje politika u skladu sa nametnutim procesima, te koliko napora je potrebno da Vlada Republike Srpske interveniše prema lokalnim zajednicama.

– Svi mi zajedno smo Republika Srpska, bez obzira u kojem njenom dijelu živimo, i moramo svi zajedno da razumijemo da su institucije Srpske okvir za sve naše ljude i naše živote – rekla je Cvijanovićeva.

Вукосавље - Жељка Цвијановић-1
Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Vukosavlje Borislav Rakić rekao je da Vlada i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik svesrdno pomažu ovu opštinu.

– Nadavno smo usvojili rebalans budžeta koji je dostigao istorijski maksimum od 3.100.000 KM od čega je preko 1.300.000 KM planirano za kapitalne investicije – rekao je Rakić, koji je i načelnik opštine.

On je napomenuo da je rast budžeta ostvaren zahvaljujući dobroj saradnji opštinske uprave sa premijerom i predsjednikom Republike Srpske.

Rakić je istakao da SNSD godinama, kao najjača politička partija iz reda srpskog naroda, u ovoj lokalnoj zajednici osvaja najviše glasova.

– Raspoloženje građana prema SNSD-u u Vukosavlju je i danas dobro, a postignute rezultate u ovoj opštini podržavaju i predstavnici bošnjačkog naroda – rekao je Rakić.

Вукосавље - СНСД - 20 годинаU okviru obilježavanja 20 godina osnivanja OO SNSD, održanom u mjestu Gnionica dodijeljene su zahvalnice i priznanja najzaslužnijim za dvije decenije uspješnog rada ove stranke u Vukosavlju.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA