Logo-Glas

VUKOSAVLJE: Za dvije godine za zapošljavanje uloženo više od 81.000 KM

7. Novembra 2018.

Вукосавље - Вујичић - РакићVUKOSAVLJE
– Zavod za zapošljavanje Republike Srpske izdvojio je 81.104 KM za opštinu Vukosavlje u prošloj i ovoj godini za zapošljavanje lica koja se nalaze na evidenciji Zavoda, rekao je direktor Zavoda Miroslav Vujičić i najavio da će ovakvih davanja biti i u narednom periodu.

Iz opštine Vukosavlje saopšteno je da je Vujičić danas u Vukosavlju razgovarao sa načelnikom ove opštine Borislavom Rakićem o mogućnosti otvaranja kancelarije Zavoda za zapošljavanje u ovoj lokalnoj zajednici.

Na sastanku je istaknuto da do sada, zbog malog broja evidentiranih nezaposlenih lica kojih ima oko 300 u Vukosavlju, u unutrašnjoj organizaciji Zavoda nije bio predviđen biro u ovoj opštini.

Sagovornici su se saglasili da će u narednom periodu aktivno raditi na otvaranju kancelarije Zavoda za zapošljavanje u Vukosavlju.

Rakić je zahvalio na dosadašnjoj saradnji i izrazio nadu da će ulaganja u Vukosavlje u narednom periodu biti i veća, radi otvaranja novih radnih mjesta i ostanka mladih u ovoj opštini i Republici Srpskoj.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA