Logo-Glas

Za Novu godinu na “Seks ostrvo”? (VIDEO)

29. Decembra 2017.

cartagena-sex-island-696x392Nakon što su se organizatori “raskalašnog” odmora na “Seks ostrvu” na sjeveru Kolumbije našli na udaru zakona, sada imaju novu, tajnu lokaciju na koju pozivaju goste da dočekaju Novu godinu.

Kompanija “Good girls” koja je nedavno predstavila odmor za muškarce, pokrenula je brojne kontroverze. Kolumbijske vlasti su prijetile hapšenjem svakoga ko bi učestvovao na takvoj žurci, ali organizatori se ne daju tako lako.

Zato su pronašli novu, tajnu lokaciju za turiste koji žele zabavu, seks i alkohol. Oni će Novu godinu u društvu prostitutki dočekati negdje na Karibima, navodno na privatnom ostrvu nekog bogataša. Organizatori obećavaju neograničenu količinu hrane, pića, uključujući i neograničene količine seksa.

sex-island– Za naš događaj imamo na raspolaganju 60 djevojaka, seksualna iznenađenja i vatromet. Ovo će biti najbolja novogodišnja zabava na svijetu – najavili su.
Za novogodišnji “odmor” planiran je četverodnevni paket “Disconnect”, a posjetioci mogu da se zabavljaju sa 16 djevojaka odjednom. Organizatori otkrivaju, da je među onima koji su se već registrovali za ovaj kontroverzni put i jedna dobro poznata britanska pop zvijezda, koja je svoju kartu za “Ostrvo seksa” platio 3 100 funti.

isalnd-ExposureS druge strane, vlasti su ogorčene, a gradonačelnik grada već je najavio da neće dozvoliti strancima da imaju raskalašnu zabavu sa neograničenim količinama droge.

– Neprihvatljivo je da nas doživljavaju kao seksualnu destinaciju. To nije turizam koji želimo – kaže gradonačelnik Kartagene.

Kolumbijski ministar unutrašnjih poslova Fernando Ninjo je nedavno izjavio da ovo nije u skladu sa politikom spriječavanja seksualnog zlostavljanja, pornografije, i zato ne dozvoljava takve stvari. Iako je prostitucija kao takva zakonita u Kolumbiji, ali je svodništvo zabranjeno.

Ipak, koliko god vlasti u Kolumbiji ne žele da ih posmatraju kao seksualnu destinaciju, seks turizam je u toj zemlji jako rasprostranjen i pored droge, jedna je od najprofitabilnijih oblasti. U ovoj više milijardi dolara vrijednoj industriji, postoje legalna i ilegalna zadovoljstva – u zavisnosti od lokalnih zakona.
(IZVOR: SRpskaCafe)

Čitajte još

Zašto proljeće više ne počinje 21. marta? // Učili su nas u školi da proljeće počinje 21. marta. Nije da su vas krivo naučili - samo vam nisu ispričali do kraja. Učili su nas u škol...
Šta je starije, kokoška ili jaje? Konačno imamo odgovor // Naučnici univerziteta Šefild i Varvik su, čini se, našli odgovor na pitanje svih pitanja: Šta je starije, kokoška ili jaje? Na najčešće ...
Kakav dan za Slavoljuba iz Doboja: Uplatio siću i dobio 25.000 evra (V... // Slavoljub iz Doboja će vječno pamtiti dan kada je ušao u Wwin kladionicu, uplatio siću i odnio pravo bogatstvo. Naime, on je očito ljubi...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA