Logo-Glas

Zadavio ženu golim rukama

14. Decembra 2014.

Policija RSMODRIČA – Jovo Nišić (72) iz Modriče golim rukama je zadavio suprugu Maru (64) u njihovoj porodičnoj kući u Drinskoj ulici u ovom gradu, potvrdio je “Nezavisnim” izvor blizak istrazi.

Iz policije su, navodeći njihove inicijale, saopštili da se ubistvo dogodilo u subotu oko 12.45.

Kako saznajemo, Marino beživotno tijelo pronašao je njihov unuk, nakon čega je Jovo otišao u policiju i sam se prijavio.

– Nakon što se Nišić predao, policija je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj. Izuzeti su tragovi iz kuće, a ubistvo je najvjerovatnije počinio golim rukama, jer su vidljivi tragovi na vratu – kazao je naš izvor, dodajući da motiv ovog zločina još utvrđuju.

VEZANA VIJEST: Golim rukama zadavio suprugu

Komšije Nišića i juče su bile u šoku i nevjerici zbog ovog stravičnog zločina. Vjeruju da je razlog ubistva najvjerovatnije loš odnos između bračnog para. Vidjeli su Jovu na dan ubistva kako snuždene glave ide nekuda pješice.

– Vidio sam Jovu, nije bio dobro, pomislio sam da se opet nešto razbolio. Ušao sam u kuću, ali se tada začuo plač njihovog unuka. Prvo smo pomislili da su nešto galamili na njega, ali kada je dječak izašao iz kuće, vidjeli smo da je u šoku – kazao je njihov komšija koji nije želio da mu navodimo ime.

Kako saznajemo, Mara je bila psihički nestabilna osoba pa je svakodnevno galamila i psovala svog muža i unuka.

– Žalio se Jovo komšijama kako mu je teško, jer se žena stalno svađa. Zbog tih razmirica njihov sin je otišao iz kuće, ali je svoje dijete ostavljao kod roditelja da ga čuvaju – pričaju komšije, dodajući i da Jovo boluje od dijabetesa.

Zadnji put su, kako kažu, Maru vidjeli u subotu ujutro dok je prala prozore u kući.

– Izgledalo je sve normalno, niko nije mogao naslutiti da će se ovo desiti, jer su prema svim komšijama bili ljubazni i korektni – kažu oni.

Oboje su bili penzioneri, napravili su lijepu kuću i nisu imali većih finansijskih problema.

Po nalogu tužioca, tijelo ubijene žene prevezeno je na prosekturu Opšte bolnice u Doboju, gdje će biti obavljena obdukcija kako bi bili utvrđeni pravi uzroci smrti.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA