Logo-Glas

Zaslužena priznanja za takmičarke i trenera KK ”Vila” Doboj(FOTO)

25. Decembra 2017.

b76db998b40b3eb7570c439640174ea5_LLiga šampiona je tradicionalna sportsko-kulturna manifestacija Ujedinjenog karate saveza koja se održava svake godine krajem mjeseca decembra. Ove godine domaćin je bio Šamac.

Manifestacija Lige šampiona sastoji se iz dva dijela, proglašenja i dodjele priznanja najuspješnijim sportistima i trenerima i takmičenje koje je revijalnog i otvorenog karaktera, a na kome su učestovali klubovi iz Srbije, Hrvatske i BiH.

Glavni cilj ove sportsko-kulturne manifestacije je promocija i proglašenje najuspješnijih sportista i sportskih radnika Ujedinjenog karate saveza u toku protekle godine.

Zahvaljujući odličnim sportskim rezultatima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Slovačkoj i Austriji tri takmičarke i trener Karate kluba “Vila” Doboj svrstani su, po mišljenju komisije Ujedinjenog karate saveza među najuspješnije.

Priznanja za najuspješnije takmičarke u protekloj godini u Doboj su donjele

Meliha MakarevicMeliha Makarević (starija pionirka),

Dijana StarcevicDijana Starčević (ženska karate nada) i

Nikolina KovacevicNikolina Kovačević (seniorka).

Laskavo priznanje za uspješnog trenera pripalo je Svetislavu Kuzmiću, glavnom treneru Karate kluba “Vila” Doboj.

Trener KuzmicNakon proglašenja najboljih održano je revijalno takmičenju gdje je učešće uzeo 21 klub sa 311 takmičara.

Članovi Karate kluba “Vila” imali su veoma dobar uspjeh na takmičenju, iako su mahom učestovali mladi takmičari a mnogima od njih je ovo ujedno bilo i prvo takmičenje na kome su učestovali.

Sudijsku pravdu na turniru dijelile su dvije bivše takmičarke Karate kluba “Vila”, a sada sudije sa dvije godine sudiskog staža. Riječ je o Marini Maksimović i Mariji Marjanović, koje su takođe dobile plakete kao vid priznanja za svoj sudijski rad.

GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA