Logo-Glas

Zašto žene zaista varaju svoje muževe

7. Decembra 2017.

54f982ae-584c-4628-8cbf-75c4b0094cfb-prevara1Kada govorimo o ljubavi i vezama svi su složni u tome da je prevara nešto najgore što može da ti se dogodi u braku. Ljudi koji su doživjeli da budu prevareni nakon toga se osjećaju izdano, slomljeno, a nerijetko nemaju snage da nastave dalje sa životom, jer se osjećaju da ih je izdao neko kom su najviše vjerovali.

Iako se godinama vjerovalo da muškarci varaju mnogo više nego žene, istraživanje je pokazalo da to nije istina, već i da žene rado vole da “šaraju”. Njihova nevjerstva mnogi pravdaju nedostatkom emocija u braku, te se tvrdi da žene potraže ljubav u tuđem zagrljaju jer je njihov muž dozvolio da se sva strast ugasi.

Ipak, najnovija istraživanja pokazuju da to nije baš tako. Socijolog sa Univerziteta u Misuriju tvrdi da su istraživanja pokazala da žene uopšte ne varaju jer su se zaljubile u nekog drugog, već da i one, kao i muškarci, imaju samo jednu stvar na umu – seks!

– Većina žena sa kojima smo razgovarali kaže da se nisu zaljubile u druge muškarce, već da su se upustile u prevaru kako bi zadovoljile svoje fiziološke potrebe. Većina njih kaže da se i odlučila na ovaj korak ne bi li upravo prevarom očuvale svoj brak – kažu sociolozi.
– Nijedna od njih nije varala da bi se osvetila mužu ili da bi izazvala razvod. Čak razlog nije ni to da bi privukle pažnju – tvrde sociolozi.

Oni ističu da je čak 90 posto žena prevarilo svoje muževe jer je seksualni život zamro ili su jednostavno, prestale da doživljavaju orgazam sa svojim partnerom.

– One su svjesne da bi život bez kvalitetnog seksa doveo do njihovog nezadovoljstva, a potom i do razvoda koji bi rasturio porodicu, rastužio djecu i slično. Zbog toga, seksualne potrebe namiraju van kuće, kako bi “dom bio miran” – ističu stručnjaci.

Oni savjetuju da oživite strast sa svojom suprugom, kako ne biste došli u situaciju da saznate da je vaša draga švrljala van kuće!
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Dvojnica Rade Manojlović! Ma i bolja! Sinoć se pojavila u “Zvezd... // Monika Ivkić ima 27 godina, dolazi iz Beča i sinoć je u "Zvezdama Granda" okarakterisana kao spoj glasa i ljepote i potpuno je "ukrala šo...
Pogledajte kompilaciju najluđih klipova u 2017. (VIDEO) // Neki od najboljih snimaka koji su nam u 2017. oduzimali dah spojeni su u jedan video. Ako ste slučajno propustili neki od njih – spremit...
Zbog ovog ne trebate držati jaja u vratima frižidera // Većina modela frižidera, baš na ovom mjestu i ima posebne posudice za jaja. Međutim, naučnici vjeruju da se jaja trebaju čuvati na drugom...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA