Logo-Glas

Zbog droge i alhokola tokom vikenda slobode lišeno 18 lica

21. Septembra 2015.

Policija RSDOBOJ – Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj tokom vikenda slobode je lišeno 18 lica zbog konzumiranja alkohola i opojnih droga.

Zbog učinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja BiH, na području Doboja slobode je lišeno osam lica, u Derventi četiri, te po jedno lice i na području opština Šamac, Petrovo, Teslić, Modriča, Brod i Pelagićevo, saopšteno je iz CJB Doboj.

Kod 13 lica alkotestiranjem je utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola preko jednog promila u organizmu, a dva vozača su odbila da se podvrgnu alkotestiranju.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu 2,52 promila utvrđena je kod vozača M.K. iz Dervente, koji je kontrolisan u Ukrinskoj ulici u Derventi.

Kod vozača Z.K. iz Teslića, koji je kontrolisan u Ulici Mirka Pejića u Tesliću utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,29 promila.

Alkotestiranjem pješaka koji se kretao kolovozom u Ulici vojvode Stepe u Doboju utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,95 promila.

Za dva lica je utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom droga.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje lica su puštena na slobodu, izdati su im prekršajni nalozi i preduzete ostale zakonom utvrđene mjere i radnje za učinjene prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja BiH.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA