Logo-Glas

Želite li dobiti 50€ za trgovanje i početi zarađivati?

16. Juna 2016.

netflix_fxlider

Već 4 mjeseca u fokusu na svjetskom tržištu akcija nalaze se dionice Netflixa, koje su od februara do danas porasle čak 30%, a tokom prošle godine nevjerovatnih 130%.

FXLider svim čitaocima koji žele da trguju na svjetskoj berzi i zarade na cijeni dionica Netflixa, daje besplatnih 50€ početnog kapitala za trgovanje.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Ukupna tržišna vrijednost Netflix-a je 44 milijarde dolara. Nedavno su se pojavile i glasine o mogućem preuzimanju od strane Apple-a. Međutim ovaj tip glasina nije nov. Kao mogući kupci ranije su se pominjali i Amazon , Google i Alibaba.

Prošle sedmice ipak Netflix je uspio da postigne dogovor sa Walt Disney kompanijom o ekskluzivnom pravu za emitovanje Disney-jevih filmova uključujući Marvel, Lucas films i Pixar. Počev od septembra 2016 godine na Netflix-u će se emitovati i najnoviji Disney-jevi filmovi kao što su „ Jungle book“, „Zootopia“ kao i tek najavljeni naslovi kao što je „Finding Dory“. Netflix-u je prijeko potreban visoko tražen sadržaj kako bi zadržao pretplatnike nakon što je u maju pretplata porasla sa 7.99 dolara na sada 9.99 dolara.

I ako analitičari sa Wall Sreet-a još nisu postavili svoje prognoze rasta ove kompanije za prethodni kvartal teško je ignorisati odlične rezultate koje ova kompanija do sada ostvarila. Od početka godine usluga je proširena na 130 novih zemalja, a broj korisnika dostigao preko 81 miliona. Na godišnjem nivou u SAD-u je ostvaren rast profita od 18%, a u inostranstvu čak 57%.

***

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA